AcasăslolvaciaARTĂ -Tabăra de creație ,,FotoArt 2016’’

ARTĂ -Tabăra de creație ,,FotoArt 2016’’

spot_img

DISTRIBUIȚI

Fundația Uniunea Hutulilor din România în parteneriat cu Agenția de Nunți Avrami- Bistrița Năsăud și Agenția de Catering și Turism Valea Ruscovei–Repedea, județul Maramureș, are prevăzut în programul de activități 2016, desfășurarea a două tabere de creație (pictură și fotografie).

Taberele internaționale de creație se vor desfăsura, în acest an, în două perioade:
Tabăra internațională de pictură cu durata de 10 zile, din luna mai 2016 va fo organizată la Pensiunea ,,Diana’’ Borșa (Complexul Turistic Borșa).

Tabăra internațională de creație ,,FotoArt 2016’’, Ediția a III-a (pictură și fotografie), va avea tot o durată de 10 zile din care 5 zile -Valea Ruscovei (Parcul Natural M-ții Maramureșului) și 5 zile-Borșa (Parcul natural Munții Rodnei).

Persoană de contact: Popovici Vasile, Tel.0786655176, e-mail: popovicivasile70@gmail.com

La aceste tabere sunt invitați artiști profesioniști din România, Ucraina, Polonia, Ungaria și Republica Moldova.

Pictorii interesați trebuie să trimită un CV completat pană în data de 30 aprilie 2016, pentru perioada mai 2016 și 30 iunie 2015 pentru sesiunea august 2016, prin e-mail, la adresa: popovicivasile70@gmail.com, sau prin poștă, la fundația Uniunea Huțulilor din România.

Pentru pictorii selectați, organizatorii vor asigura cheltuielile de cazare, masă și materiale pentru pictură (pânză și vopsele).

Dintre cei care își vor depune candidaturile, vor fi selectați 10 pictori.

Proiectul urmărește valorificarea tradițiilor, obiceiurilor și meșteșugurilor populare și nu în ultimul rând peisajele din zonele protejate din Parcul Natural Munții Maramureșului și Parcul natural Munții Rodnei.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA