AcasăEvenimentFESTIVALUL CASTANELOR 2016 – Mai multe trupe cunoscute printre care și Carla’s...

FESTIVALUL CASTANELOR 2016 – Mai multe trupe cunoscute printre care și Carla’s Dreams vor urca pe scenă

spot_img

DISTRIBUIȚI

FESTIVALUL CASTANELOR 2016  Municipiul Baia Mare și Consiliul Județean Maramureș și-au dat mâna, în premieră, pentru a organiza anul acesta mult așteptatul eveniment „Festivalul Castanelor”. Acordul a fost semnat de către președintele CJ Maramureș, Gabriel Zetea și primarul interimar al municipiului Baia Mare, Marinel Rob. În urma acestui acord, cele două instituții vor colabora nu doar în acest an, ci și pentru următorii trei, respectiv 2017, 2018 și 2019, pentru organizarea festivalului.

Județul Maramureș a devenit partener cu drepturi depline al municipalității. Instituția este și coorganizator al Festivalului Castanelor, după ce a alocat suma de 200.000 de lei. Suma a fost alocată pentru a suplimenta oferta artiștilor ce vor urca pe scena festivalului.

Citește și LA DNA – Mircea Man, chemat să dea declaraţii într-un dosar de trafic de influenţă

„În seara zilei de vineri, 23 septembrie, pe scena situată pe B-dul Unirii, invitatul special al concertului de muzică pop-rock va fi Proconsul. Sâmbătă seara, în 24 septembrie, pe aceeași scenă va evolua trupa 3SE, în cadrul concertului de muzică modernă. Duminică, 25 septembrie 2016, formația care va fi adusă în Baia Mare prin aportul Consiliului Județean Maramureș este îndrăgita trupă Carla’s Dreams. Prin aducerea acestor artiști cunoscuți și recunoscuți dorim să oferim publicului băimărean o sărbătoare de neuitat”, a declarant președintele CJ Maramureș, Gabriel Zetea.

„Mă bucur să văd că protocoalele de colaborare și susținere pe care le-am încheiat cu municipiul Baia Mare în ultimele două luni, pentru susținerea orașului la titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021, au dat roade. Deși Baia Mare a pierdut această nominalizare, legăturile care s-au format între Județul Maramureș și Municipiul Baia Mare, dar și susținerea care ne-au arătat-o colegii de la Consiliile Județene și Prefecturile din județele vecine: Satu Mare, Bistrița Năsăud și Sălaj au dus la ceea ce se întâmplă azi și ceea ce este, în fapt, o normalitate. Cu primarul municipiului Baia Mare, Marinel Rob am discutat, punctual, despre Festivalul Castanelor și despre programul artistic care se va desfășura în cadrul acestei sărbători atât de importante pentru băimăreni. Până acum, nu am fost niciodată parteneri direcți ai municipalității, titulatură pe care astăzi o avem și de care ne achităm cu profesionalism,” a mai spus acesta.

Primarul interimar al municipiului Baia Mare a declarant că este pentru prima oară când Consiliul Județean se implică în astfel de evenimente de o importanță majoră, initiativa fiind una lăudabilă.

AcualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA