AcasăAdministrațieCUM AU FOST AUDIENȚELE ÎN CARTIERUL SĂSAR – Astăzi, de la ora...

CUM AU FOST AUDIENȚELE ÎN CARTIERUL SĂSAR – Astăzi, de la ora 16.00, băimărenii din cartierul Decebal se întâlnesc cu primarul interimar și șefii de servicii din Primărie, la locul de joacă

spot_img

DISTRIBUIȚI

Audiența cu locuitorii cartierului Săsar a fost prima dintr-o serie de întâlniri dintre primarul interimar, Ioan Doru Dăncuș și șefii principalelor servicii din subordinea Primăriei. Marți, 19 decembrie, 2023, de la ora 16.00, urmează întâlnirea cu băimărenii care locuiesc în zona Cartierului Decebal/la locul de joacă de la Meda.

Primarul interimar reafirmă disponibilitatea sa constantă față de cetățeni, fiind dispus să răspundă la mesaje și apeluri chiar și în afara orelor de program. Cu convingerea că este important să vină în întâmpinarea cetățenilor, el subliniază necesitatea de a acționa proactiv în rezolvarea problemelor comunității.

Problemele semnalate în Cartierul Săsar au fost atent notate de primar și colegii săi, acoperind aspecte legate de siguranță, administrare, circulație, infrastructură și investiții necesare. Acestea vor sta la baza planului de acțiune pentru anul 2024.

Primarul interimar subliniază importanța implicării active a reprezentanților comunității, inclusiv a primarului, în soluționarea rapidă a problemelor. Cetățenii doresc să se simtă ascultați, iar funcționarii publici trebuie să ofere soluții concrete și să fie cu adevărat implicați în rezolvarea problemelor comunității.

Politicienii din administrație zic că fac campanie. Eu zic că fac ceea ce are de făcut un bun gospodar, care a ajuns interimar fără voia sa: vorbesc cu oamenii, mă consult cu oamenii. Aduc colegii din administrație la cetățeni, identificăm și rezolvăm probleme. Alea mărunte pentru noi, dar atât de importante pentru omul din cartier.

Problemele mai complexe, le aducem înaintea celor care se pot ocupa efectiv de ele: consilieri locali, șefi de servicii publice, oameni din executiv. Asta facem. Campanie fac cei care stau și comentează din spatele tastaturii și nu au curajul să vină înaintea cetățenilor. Băimărenii nu vor circ politic, ci oameni care să le asculte și să le rezolve problemele”, spune Doru Dăncuș, primarul interimar al municipiului Baia Mare.

Următoarea întâlnire cu cetățenii va avea loc în zona Meda, marți, la ora 16:00, la locul de joacă. După perioada sărbătorilor, primarul interimar va extinde aceste întâlniri și în alte cartiere, comunicând cu anticipare data, ora și locația.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA