AcasăEvenimentEXCLUSIVITATE ACTUALMM.RO - Urmărire ca-n filme pe DN18 la Vișeu de Jos....

EXCLUSIVITATE ACTUALMM.RO – Urmărire ca-n filme pe DN18 la Vișeu de Jos. Șoferul a fugit în pădure (GALERIE FOTO/VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Urmărire ca-n filme pe drumul național 18, astăzi dimineață în jurul orei 7.00, la Vișeu de Jos. Polițiștii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri un autoturism VW Passat înmatriculat în Italia.

Șoferul a ignorat semnalele și în loc să oprească a apăsat pedala de accelerație. Polițiștii de frontieră au trecut la urmărirea autoturismului.  Urmărirea s-a desfășurat de câțiva kilometri, din zona localității Crasna Vișeului până la Vișeu de Jos. Acolo, șoferul a intrat cu mașina în șanțul de pe marginea drumului, a coborât de la volan și a fugit în pădure.

În acest moment polițiștii de frontieră îl caută. În autoturism aceștia au găsit baxuri întregi de țigări de contrabandă, toate de proveniență ucraineană.

ACTUALIZARE

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat, în urma mai multor acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, aproximativ 14.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 133.000 lei, care urmau să ajungă pe piaţa neagră de desfacere.

În data de 9 martie a.c., poliţiştii de frontieră de la Sectorul P.F. Valea Vişeului au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate. Pe timpul acţiunii, în jurul orei 7.00,  un echipaj al poliţiei de frontieră a observat, pe raza localităţii Petrova, un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Italia, care circula pe un drum secundar din localitate. Poliţiştii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control maşina, moment în care conducătorul auto şi-a continuat deplasarea în mare viteză spre localitatea Vişeu de Sus. Echipajul poliţiei de frontieră a trecut la urmărirea maşinii folosind semnalele acustice şi luminoase, iar la scurt timp conducătorul auto a pierdut controlul volanului şi a derapat în şanţul de pe marginea drumului.

Şoferul a abandonat maşina şi a încercat să fugă de la faţa locului, însă a fost reţinut de poliţiştii de frontieră şi identificat ca fiind Zoltan N., în vârstă de 23, domiciliat pe raza judeţului Arad. La controlul efectuat, în autoturism au fost observate mai multe colete cu ţigări, care conţineau 5.950 pachete de provenienţă ucraineană, de diferite mărci, în valoare de 53.000 lei, cantitate ce urma să ajungă pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, la final urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun. De asemenea autoturismul folosit la activitatea infracţională a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Claudiu Ban, corespondent ActualMM.ro în Maramureșul Istoric.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA