AcasăActualitate112ÎNJUNGHIATĂ PE STRADĂ - O româncă a fost ucisă la Londra de...

ÎNJUNGHIATĂ PE STRADĂ – O româncă a fost ucisă la Londra de bărbatul cu care avusese o relaţie

spot_img

DISTRIBUIȚI

ÎNJUNGHIATĂ PE STRADĂ O româncă în vârstă de 44 de ani a fost ucisă în Marea Britanie de un bărbat, tot român, cu care avusese o relație.

Potrivit Vremea Nouă, crima a avut loc în estul Londrei, pe 3 ianuarie. Femeia a fost găsită în stradă, cu gâtul tăiat, într-o baltă de sânge.

Conform sursei citate, Genu Armeanu, un vasluian în vârstă de 45 ani, este bănuit că a comis această crimă, victima fiind Elisabeta Lăcătusu, originară si ea din Vaslui.

Cei doi ar fi avut o relație de dragoste, însă s-ar fi despărțit. Femeia și-ar fi refăcut viața cu cu patronul restaurantului la care lucra.

Românul gelos ar fi înjunghiat-o de zeci de ori în piept, apoi i-a tâiat gâtul. La fața locului a ajuns imediat o ambulanță, însă femeia nu a mai putut fi salvată.

Un martor a povestit pentru publicația britanică “Evening Standard” că a auzit un urlet groaznic înainte ca poliția si paramedicii să vină în zonă.

“E oribil ce a putut să se întâmple. Eram acasă când, deodată, am auzit un urlet groaznic. M-am gândit că e o ceartă între copii, dar câteva minute mai târziu m-am uitat afară și am văzut polițiștii si paramedicii. Cred că acel țipăt a fost al ei”.

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat pentru „Adevărul” că victima a fost o româncă.

„Conform informaţiilor comunicate de autorităţile britanice, persoana decedată este cetăţean român. Decesul a survenit în urma unor răni provocate prin înjunghiere. Ancheta este în curs de desfăşurare”.

După comiterea crimei, Genu s-a întors în casa în care locuia alături de alți români, fără a spune ce s-a întâmplat.

Cunoscuții bărbatului povestesc că seara, la ora 22:30 (n.r. ora locală), au venit peste 20 polițiști, înarmati și cu câini, i-au interogat pe toți, însă l-au arestat doar pe Genu.

“I-au pus direct lanțuri și la mâini și la picioare”, a povestit un cunoscut al acestuia, citat de Vremea Nouă.

Sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA