AcasăActualitate112SCANDAL CU FINAL DRAMATIC – O femeie a fost ucisă de către...

SCANDAL CU FINAL DRAMATIC – O femeie a fost ucisă de către o șoferiță cu tocul unui pantof, în timpul unei scandal trafic

spot_img

DISTRIBUIȚI

SCANDAL CU FINAL DRAMATIC  O ceartă în trafic, într-un oraș din Brazilia, a avut un final dramatic. Două șoferițe s-au luat la bătaie în urma unui incident, iar câteva momente mai târziu una dintre ele a decedat. Cealaltă femeie a lovit-o în piept cu tocul, lovitură s-a dovedit a fi fatală, relatează Daily Mirror.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care cele două femei s-au luat la bătaie. Raquel Melo Motta și Islay Cristina s-au certat în trafic, însă totul a degenerat. Islay a fost cea care s-a dus către Raquel pentru a-i reproșa anumite lucruri. Câteva secunde mai târziu, cele două femei au început să se lovească. Scena pare să se termine cu ambele femei în stare relativ bună.

Islay este întinsă pe jos și ajutată de un străin să-și adune lucrurile care îi căzuseră din geantă. Raquel se urcă la volan și pleacă. Femeia își ținea mâna la piept, unde fusese lovită cu tocul. Această lovitură i-a fost însă fatală, căci ea nu a mai condus mult și a decedat. Se pare că lovitura i-a perforat inima.

Au început să se certe și amândouă s-au dat jos din vehicule. Islay a luat un pantof cu toc și a zgâriat mașina victimei. Apoi a înjunghiat-o pe Raquel de trei ori. O lovitură i-a perforat inima. Un doctor aflat în apropiere i-a acordat primul ajutor și a dus-o la spital, însă aceasta nu a supraviețuit”, a declarat un reprezentat al poliției din orașul Macae.

După incident, poliția a încercat să dea de urma lui Islay, care nu știa că cealaltă femeie și-a pierdut viața. Ea s-a predat trei zile mai târziu, iar acum urmează să fie judecată pentru omor.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA