AcasăEvenimentSEX PE BANI - Prinsa in flagrant in timpul unei partide de...

SEX PE BANI – Prinsa in flagrant in timpul unei partide de sex in parcarea unei piete alimentare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Jandarmeria Maramureş a fost sesizată cu privire la faptul că persoane de sex feminin racolează bărbaţi în scopul întreţinerii de relaţii sexuale contra unor sume de bani, pe b-dul Republicii din localitatea Baia Mare.

La faţa locului s-a deplasat subunitatea operativă de jandarmerie care a identificat-o pe Alexandra G. de 18 ani, din Baia Mare ce este susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de prostituţie, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 328, Cod Penal.

Persoana în cauză s-a deplasat pe B-dul Republicii din localitatea Baia Mare, cu scopul atragerii de persoane de sex masculin pentru întreţinerea de relaţii sexuale contra unor sume de bani.

În jurul orei 22.00,  A. B., în vârstă de 49 ani, i-a propus făptuitoarei să întreţină relaţii sexuale în schimbul sumei de 30 lei. După discuţie cei doi s-au deplasat cu autoturismul acestuia în parcarea unei pieţe alimentare şi au întreţinut relaţii sexuale, dar au fost surprinşi de către jandarmi.

După ce a fost condusă la sediul I.J.J. Maramureş, în urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat că persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional de către jandarmi de 10 de ori în cursul anilor 2012-2013, pentru săvârşirea contravenţiei prevăzută la art. 3 pct. 6 din Legea 61/1991 modificată.

Dosarul cu actele de constatare întocmite a fost predat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA