AcasăActualitate112INCLUSIV O CAPTURĂ IMPRESIONANTĂ DIN 2016 - Poliţia a distrus mai mult...

INCLUSIV O CAPTURĂ IMPRESIONANTĂ DIN 2016 – Poliţia a distrus mai mult de o tonă de droguri confiscate în ultimii ani (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Poliţia a distrus în această săptămână mai mult de o tonă de droguri confiscate în ultimii ani. Inclusiv o captură impresionantă din iunie 2016.

Cu sprijinul unui operator autorizat, poliţiştii au distrus 1.280 de kilograme de droguri de risc și de mare risc, substanţe stupefiante confiscate în dosare penale din ultimii ani.

Drogurile distruse au făcut obiectul confiscărilor din ultimii ani, în cadrul a 510 de dosare penale soluţionate definitiv de către instanţele de judecată.

Una dintre cele mai importante capturi de droguri ale anului trecut a fost cantitatea de peste 350 kilograme de frunze khat, confiscate de polițiștii din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, în cadrul unei operațiuni desfășurate sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală.

Astfel, în 15 iunie 2016, în urma activităţilor specifice desfăşurate, s-a reuşit prinderea în flagrant a unui membru al reţelei infracţionale un bărbat, de 51 de ani, din Cluj-Napoca în timp ce a introdus pe teritoriul României, după efectuarea procedurilor specifice vamale la Biroul Vamal Otopeni, 22 de colete ce conțineau în total 351,7 kilograme de frunze de khat.

Din cercetări a reieșit că drogurile trebuiau să ajungă pe piaţa neagră din Marea Britanie, valoarea acestora fiind de aproximativ 700.000 de euro.

Sursa info, foto şi video Observator

citeşte şi AVERTIZARE HIDROLOGICĂ – Cod portocaliu de inundaţii în bazinele hidrografice Iza şi Lăpuş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA