AcasăActualitate112INCIDENT ȘOCANT ÎN TRAFIC - O mamă a fost agresată în Baia...

INCIDENT ȘOCANT ÎN TRAFIC – O mamă a fost agresată în Baia Mare de un conducător auto, sub privirile îngrozite ale copiilor

spot_img

DISTRIBUIȚI

Baia Mare, seara zilei de 22 noiembrie 2023. Pe bulevardul Unirii din Baia Mare, o șoferiță a fost victima unui incident violent și revoltător în trafic. Potrivit mărturiei femeii, un bărbat s-ar fi oprit din trafic, fiind agresiv, insultând-o și lovind-o cu pumnul. Toate acestea, în prezența celor trei copii ai acesteia.

 

Mama șocată, Claudia Maria Pop, a declarat pentru Vasile Dale: „Acest „domn,” sau mai bine zis „bufon,” m-a înjurat și m-a lovit în trafic, sub privirile îngrozite ale copiilor mei. Soția lui era de asemenea prezentă și a rămas impasibilă. Nu pot să nu mă întreb ce face acest individ cu familia sa dacă își permite să agreseze o persoană necunoscută.”

Claudia a chemat imediat poliția. Echipajul sosit la fața locului a identificat-o pe apelantă, o femeie de 31 de ani din Săcel. Potrivit primelor informații, neînțelegerile în trafic au escaladat într-un act de agresiune fizică. Agresorul este un bărbat de 38 de ani din Baia Mare.

Rezultatele testelor de alcoolemie efectuate asupra ambilor șoferi au fost negative. Autoritățile au demarat o anchetă penală pentru lovire sau alte violențe. Victima face un apel către martorii incidentului să vină să depună mărturie pentru a asigura ca agresorul să fie tras la răspundere pentru acțiunile sale condamnabile.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA