AcasăActualitate112ACCIDENT MORTAL ÎN MARAMUREȘ | Șoferul bolidului marca Porsche era BEAT-CRIȚĂ și...

ACCIDENT MORTAL ÎN MARAMUREȘ | Șoferul bolidului marca Porsche era BEAT-CRIȚĂ și este fiul fostului primar din Cavnic! Tânăra de 21 de ani din Baia Mare, moartă în accident, era pasageră în mașină

spot_img

DISTRIBUIȚI

Apar informații noi despre tragedia petrecută în această dimineață pe drumul județean 184 Budești – Cavnic. Autoturismul Porsche era condus de Dan Bindiu, fiul fostului primar din Cavnic, Nicolae Bindiu, scrie VasileDale.ro

Tânărul a fost testat de polițiști cu etilotestul, rezultatul fiind de 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost dus la sediul Spitalului Municipal din Sighet pentru a fi prelevate probe de sânge, dar și de urină, în vederea stabilirii alcoolemiei dar și a consumului unor eventuale substanțe interzise.

O fată în vârstă de 21 de ani din Baia Mare a decedat, corpul ei a fiind transportat la morga Spitalului Județean unde urmează ca necropsia să stabilească cauza decesului.

Un alt pasager, un tânăr din Strâmtura, a fost transportat la spital unde va rămâne internat pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele fiului fostului primar din Cavnic. El este acuzat de comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă si conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

După noua lege Anastasia, fiului fostului edil va face închisoare cu executare.

ULTIMA ORĂ | ACCIDENT MORTAL ÎN MARAMUREȘ! Tânără de 21 de ani decedată și un bărbat în stare gravă după ce s-au izbit cu mașina de un stâlp

loading...

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Arestat.Sa vada si doctorita Bindiu,ca se face dreptate,si in cazul fiului ei…
    Soferul fiind mare smecheras,un ciuri de director la Aramis…La PUSCARIE CU BINDIU.Doamna Doctor BINDIU ,asa ai educat odrasla?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA