AcasăEvenimentACTUALIZARE 4 - Accident rutier cu o victima incarcerata la intrare in...

ACTUALIZARE 4 – Accident rutier cu o victima incarcerata la intrare in Satulung, pe DN1C (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Accidentul s-a produs in urma cu scurt timp la intrare in Satulung dinspre Baia Mare.Din primele informatii se pare ca un autoturism Volkswagen a intrat sub o betoniera, iar o persoana a ramas incarcerata in urma impactului extrem de violent.

La fata locului au ajuns echipaje de prim ajutor.
ACTUALIZARE 1
Se pare ca persoana ramasa incarcerata este chiar soferul autoturismului Volkswagen-ului.

Deocamdata nu se cunosc circumstantele in care s-a produs accidentul.
Barbatul a fost preluat imediat de un echipaj al ambulantei si transportat la spitalul din Baia Mare.

ACTUALIZARE 3

Soferul betonierei a declarat ca pur si simplu masina VW i-a aparut in fata, a incercat sa evite impactul insa nu a reusit. Masina VW a lovit partea stanga fata a betonierei, dupa care a fost proiectata pe sensul de Baia Mare in sant. Conducatorul auto al VW a ramas incarcerat fiind scos de echipajul pompierilor militari.

ACTUALIZARE 4

“O intrat pur si simplu pe contrasens. Avea si ceva viteza. Numai l-am vazut in fata mea. Aici in roata din fata mi-a lovit. Mi-o fost frica sa trag mai dreapta sa nu ma rastorn. Am vazut ca vine catre mine, am crezut ca e ceva gluma. Nu stiu”  a declarat Liviu Pocolo, soferul betonierei.

„A venit drept spre cifa. De acolo a intrat drept sub betoniera. Nu o depasit pe nimeni, nu era nimeni in fata baiatului cu Golf. Nu stiu ce o facut. Numai bunul Dumnezeu stie. Mi-a zis ca il doare piciorul stang si mana. Ne-a intrebat in ce a dat. Si i-am spus ca a dat in cifa si atat” au povestit martorii.

“Am fost solicitati sa intervenim la un accident rutier. S-a intervenit pentru scoaterea unei victime incarcerate in autoturismul VW Golf” a declarat plt.adj. Carol Polzan, ISU Maramures.

„Am fost sesizati ca intre localitatii Satulung si Lapusel a avut loc un accident rutier in care au fost implicate o cifa si un autoturism. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a unei persoane. In cauza se efectueaza cercetari pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului” a declarat agent principal Alin Maries, Politia Somcuta Mare.

IPJ Maramures: Eveniment rutier soldat cu rănirea gravă a unui conducător auto

Denis G. de 23 de ani din Seini a condus sâmbătă un autoturism având direcţia de deplasare Satulung – Lăpuşel. Pe o porţiune de drum în aliniament, carosabil uscat, în vârf de rampă, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară. La volanul acesteia se afla Liviu P. de 45 de ani din Baia Mare. Denis G. a suferit leziuni grave şi a fost transportat la spital. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Ambilor şoferi le-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză se continuă cercetările şi la finalizarea lor se vor lua măsuri.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA