AcasăEvenimentACCIDENT - ACTUALIZARE: O ambulanta implicata intr-un grav accident pe DN1C Baia...

ACCIDENT – ACTUALIZARE: O ambulanta implicata intr-un grav accident pe DN1C Baia Mare – Dej. Asistenta medicala, soferul ambulantei si soferul unei autoutilitare grav raniti (FOTO/VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un grav accident de circulatie s-a produs in urma cu putin timp pe drumul national 1 C Dej – Baia Mare, intre localitatile Caseiu si Urisor. O ambulanta de Dej cu sofer si asistent se indrepta la o urgenta inspre Catcau, cand soferul unei autoutilitare le-a taiat calea. 

In urma impactului puternic dintre cele doua masini asistenta aflata pe locul din dreapta in ambulanta a fost ranita grav. Soferul autoutilitarei a ramas incarcerat, pompierii lucrand aproape 20 de minute pentru a-l extrage din autovehicul. Si soferul ambulantei a suferit multiple rani.

O alta ambulanta de la Dej si un echipaj SMURD, dar si un echipaj de descarcerare se afla la fata locului. Circulatia intre Dej si Baia Mare este blocata complet.

 

ACTUALIZARE

„Am gasit la fata locului trei victime dintre care doi colegi de-ai nostri intr-0 stare mai critica. Asistenta era incarcerata si prezenta fracturi la ambele picioare” a declarat dr. Mariana Baciu, Ambulanta Dej. Victimele vor fi duse la Spitalul din Cluj Napoca.

)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA