AcasăActualitateSocialCOMUNICAT - Apa și viața de zi cu zi! Ziua Porților deschise...

COMUNICAT – Apa și viața de zi cu zi! Ziua Porților deschise de ”Ziua Mondială a Apei 2016”

spot_img

DISTRIBUIȚI

SC Vital SA vă invită să participați în data de 22 Martie 2016 la ”Ziua Porților Deschise – Apa și viața de zi cu zi῎.

Evenimentul constă în vizitarea Stației de tratare a apei și a laboratorului de analize fizico-chimice și microbiologioce, din cadrul S.C. VITAL S.A. Vizitatorii vor putea participa la diverse activități având ca temă ῎Apă și locuri de muncă῎, dacă vremea va permite se vor realiza desene cu cretă colorată în curtea Stației de tartare a apei și toți participanții vor primi diferite materiale educative cu și despre apă. Copiii pot să facă chiar teste de măsurare a PH-ului din apă, cu hartie specială de măsurare. Atmosfera va fi animată de mascota societății, Picătură de apă.

O noutate în desfășurarea acestui eveniment este generată de efectuarea unui pachet minim de analize fizico-chimice gratuite, efectuat pentru probele de apă aduse de vizitatori. Astfel, cei care doresc să afle dacă apa din propria fântână/ rețea este sau nu potabilă și dacă poate să fie folosită fără a genera alte complicații pot să aducă probe de apă.

Prelevarea apei se face în recipenți curați de sticlă, care vor fi etichetați cu următoarele date꞉ numele solicitantului, proveniența probei, ora prelevării, date de contact. De menționat că rezultatul analizelor efectuate se eliberează sub formă de raport de încercări, în circa o săptămână de la solicitare.

Organizatorii pun la dispoziție mijloace de transport către și dinspre Stația de tratare a apei din Baia Mare. Doritorii sunt așteptați în fața Casei de Cultura a Sindicatelor din Baia Mare, marți 22 Martie, la ora 09.30. Întoarcerea în municipiul reședință de județ se va face în jurul orei 12.30.

SC Vital SA

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA