AcasăActualitate112LA HUTA CERTEZE - O nouă posibilă crimă în județul Satu Mare

LA HUTA CERTEZE – O nouă posibilă crimă în județul Satu Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

LA HUTA CERTEZE Posibilă crimă în Huta Certeze. Marţi, în jurul orei 17.00, un bărbat, de 50 de ani, a sunat la 12 că a comis un posibil omor. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție împreună cu criminaliștii.

Victima este un bărbat în vârstă de 37 de ani. Potrivit localnicilor, acesta nu avea un domiciliu stabil și dormea la cantonul silvic, scrie Presa SM.

Din primele informații, tocmai cel care a comis posibila infracțiune de omor a fost și persoana care a alertat autoritățile la numărul unic 112.

Potrivit relatărilor, cei doi bărbați ar fi fost prieteni de pahar. Cei doi au fost văzuți împreună la un bar din localitate.

Pe fondul consumului de alcool, cei doi au avut o altercație. Unul dintre bărbați i-a provocat tovarășului său o plagă, care a dus la decesul acestuia.

Suspectul este un localnic din Certeze. Polițiștii iau în calcul și posibilitatea unei autoaccidentări, victima să fi căzut în niște cioburi de sticlă.

Este cel de-al doilea caz de posibilă crimă petrecut în județul Satu Mare în ultimele cinci zile, după ce trei persoane din Apa au fost omorâte în mod brutal.

Sursa info şi foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA