AcasăEvenimentVIDEO - ACTUALIZARE 2 - ACCIDENT BAIA MARE - Un biciclist a...

VIDEO – ACTUALIZARE 2 – ACCIDENT BAIA MARE – Un biciclist a fost ranit pe strada Victoriei. Un sofer nu i-a acordat prioritate

spot_img

DISTRIBUIȚI

Soferul unui autoturism marca Volkswagen inmatriculat in Maramures, care circula pe strada Victoriei dinspre strada Ioan Luca Caragiale a efectuat un viraj la stanga pe strada Ioan Marinescu si a lovit un biciclist.Din primele informatii se pare ca soferul nu a acordat prioritate de trecere biciclistului su l-a doborat la pamant.Biciclistul a suferit mai multe leziuni corporale si a necesitat transpotarea , cu un echipaj SMURD, catre unitatea UPU a Spitalului Judetean. In urma testarii cu aparatul etilotest s-a vazut ca soferul nu consumase bauturi alcoolice inainte sa se urce la volanul autoturismului. In plus, soferul a declarat ca nu l-a observat pe biciclist si din cauza soarelui si ca acesta i-a aparut brusc in fata.

ACTUALIZARE 1

„Nu l-am observat. Nu stiu de unde a aparut biciclistul. De pe drum, de pe trotuar, chiar nu stiu. Eu stateam in loc. El o venit si o sarit peste mine” a povestit soferul autoturismului VW.

„Pe strada Victoriei din Baia Mare s-a produs un accident de circulatie. Soferul unui VW circula pe strada Victoriei dinspre strada Ion Luca Caragiale vireaza stanga pe strada Marinescu si nu acorda prioritate de trecere unui biciclist care circula din sens opus regulamentar. In urma impactului biciclistul a suferit leziuni corporale fiind transportat la Spitalul Judetean Baia Mare. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ” a declarat Calin Sacui, Biroul Politiei Rutiere Baia Mare.

„Am fost solicitati la un accident rutier. Ajunsi la fata locului am gasit un biciclist lovit de o masina cu un traumatism toracic si un traumastism la nivelul membrului inferior stang. Pacientul a fost preluat si adus la UPU pentru mai multe investigatii” a declarat Ionel Dumitras, SMURD Maramures.

ACTUALIZARE 2 Conducători auto, nu uitaţi: pe drumul public circulă nu numai autovehicule ci şi biciclete; respectaţi aceşti participanţi la trafic!

Ieri, 5 septembrie, la ora 08,40, Marin M., de 45 ani, din Baia Mare, se afla la volanul unui autovehicul pe care-l conducea pe strada Victoriei din Baia Mare,  venind din direcţia străzii I.L.Caragiale. La intersecţia cu strada dr.Gh.Marinescu şoferul a efectuat virajul la stânga, fără însă a acorda prioritate unui biciclist, Cristian C., de 22 ani, din Baia Mare care circula regulamentar din sens opus. Autoturismul a lovit bicicleta iar în urma impactului tânărul a fost internat la spital pentru îngrijiri medicale. Cei doi participanţi la trafic, conducătorul auto si biciclistul, nu se aflau sub influenta alcoolului. Poliţiştii efectuează în continuare cercetări iar în funcţie de evoluţia acestora se va propune soluţia legală care se impune.

Vasile Dale, ActualMM.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA