AcasăActualitate112ACCIDENT STUPID ÎN BUZEȘTI - Muncitor la drumuri, lovit de o scândură...

ACCIDENT STUPID ÎN BUZEȘTI – Muncitor la drumuri, lovit de o scândură căzută din căruța unui tractor condus de un

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ieri, 12 octombrie, ora 12.57, poliţiştii din Fărcaşa au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DJ 108A, în localitatea Buzești a avut loc un accident rutier.

La faţa locului poliţiştii au identificat un tânăr de 24 de ani din Tulcea, care a relatat faptul că în timp ce efectua lucrări pe marginea D.J. 108A, la șanțul situat în partea dreaptă a străzii, a fost acroșat de o bucată de scândură, care era așezată într-o căruță tractată de un tractor.

Poliţiştii au identificat utilajul agricol şi căruţa în cauză care nu aveau montate plăcuțe cu numere de înmatriculare. De asemenea a fost identificat conducătorul utilajului agricol ca fiind un bărbat de 40 de ani din Fărcașa.

În urma verificărilor poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg. /l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Informații furnizate de IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA