AcasăEvenimentACTUALIZARE 3 - ACCIDENT: O femeie a fost lovita in plin la...

ACTUALIZARE 3 – ACCIDENT: O femeie a fost lovita in plin la intersectia bd Independentei cu bd Republicii. Femeia a murit la spital (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un grav accident de circulatie s-a produs pe bulevardul Independentei din Baia Mare. O femeie de varsta a treia s-a angajat in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni, insa pe culoarea rosie a semaforului se pare. Soferul unui autoturism Renault care circula din directia Bucla spre Gold Plaza nu a mai putut-o evita si a lovit-o in plin. In urma impactului batrana a fost aruncata cativa metri pe carosabil.

Un echipaj SMURD a preluat victima si a transportat-o rapid la Spitalul Judetean de Urgenta in stare critica.

ACTUALIZARE 1
„Eu eram in gradina. Am vazut femeia cum o trecut pe rosu si apoi o bubuitura. Eu nu am nimic nici cu soferul, nici cu femeia dar soferul avea viteza mare. Uite unde e batrana si unde e trecerea, va dati seama ce viteza o putut avea. Nu se poate nici asa. E drept ca el a avut dreptul, dar nici cu viteza asta” a povestit un baimarean.
„Era batrana intinsa pe sosea si a venit repede echipajul SMURD si o incercat sa ii acorde primul ajutor” a povestit o alta baimareanca.
„Am franat cat am putut dar nu am reusit sa o evit. Eu veneam pe verde si mi-a aparut batrana in fata” a povestit soferul.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest de politisti, rezultatul inregistrat fiind zero.

ACTUALIZARE 2

Din pacate in jurul orei 10.30 medicii nu au mai putut sa faca nimic pentru batrana. Aceasta a decedat.

ACTUALIZARE 3 – Comunicatul IPJ Maramures

Azi dimineaţă, la ora 07.05, pe Bulevardul Independenţei din Baia Mare a avut loc un grav accident de circulaţie. La intersecţia bulevardului cu strada Dimitrie Cantemir, o băimăreancă în vârstă de 84 de ani, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea drumului pe culoarea ,,roşu” a semaforului electric aflat în funcţiune. Ea a fost surprinsă şi accidentată grav de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani din Baia Mare, care circula regulamentar. Victima a fost transportată la spital unde, după aproximativ o oră, a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului. Cercetările continuă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA