AcasăEvenimentSportCUPA ROMÂNIEI LA ORIENTARE ÎN ALERGARE – Sportivii băimăreni de la Știința...

CUPA ROMÂNIEI LA ORIENTARE ÎN ALERGARE – Sportivii băimăreni de la Știința Electro Sistem au urcat de 11 ori pe podium

spot_img

DISTRIBUIȚI

CUPA ROMÂNIEI LA ORIENTARE ÎN ALERGARE  În perioada 26-28 mai 2018 la Comarnic s-a desfășurat Cupa României la Orientare în Alergare, întrecere la care au participat peste 200 de concurenți din 7 țări.

Competiția s-a desfășurat pe zone și hărți care la acesta oră sunt considerate cele mai grele din România, atât din punct de vedere fizic dar mai ales tehnic, iar învingătorii s-au ales dintre cei care au știut să-și adapteze ritmul de deplasare în funcție de dificultatea secțiunilor din traseu.

Întrecerea s-a desfășurat pe parcursul a trei zile iar Cupa României s-a decernat în urma cumulării rezultatelor obținute de concurenți în cele 3 etape de concurs. Sportivii de la CS Știința Electro Sistem Baia Mare au abordat cu mult curaj aceste trasee, în ciuda faptului că au fost avertizați de dificultatea zonelor de concurs și implicit de traseele foarte tehnice, iar la finalul celor 3 zile de întreceri nu mai puțin de 11 sportivi au reușit să obțină clasări pe podium, un număr de medalii foarte consistent având în vedere condițiile de competiție.

Rezultatele obținute sunt:

 Locuri I: Iacob Adrian la M16,  Culcean Roxana la F20

 Locuri II: Kotai Alexandro la M12, Biro Alexandru la M20, Sebestyen Istvan la M40

 Locuri III: Vădean Cătălin la M16, Crișan Ionuț, Mate Sergiu la M20, Sabou Tania la F12, Manu Andreea la F14, Roman Alexandra la F16

În urma acestor etape de competiție precum si a normelor de control fizice s-a definitivat și lotul național de juniori ce va lua parte la Campionatul European din Bulgaria din luna iunie precum și la Campionatul European de Sud Est din luna august în Slovenia. Din lotul băimărean 6 sportivi au reușit să acceadă în lotul național, respectiv Cătălin Vădean, Adrian Iacob, Alexandru Catană, Ionuț Crișan, Vlad Peleș si Alexandra Roman.

Informații furnizate de CS ȘTIINȚA ELECTRO SISTEM BAIA MARE

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA