AcasăEvenimentACCIDENT: Un baimarean a provocat un accident intr-o intersectie din Targu Mures....

ACCIDENT: Un baimarean a provocat un accident intr-o intersectie din Targu Mures. Trei persoane au fost ranite (FOTO/VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Neatentia unui sofer de 20 de ani din Baia Mare a provocat un accident in urma caruia 3 persoane, printre care si o fetita de 9 ani, s-au ales cu traumatisme si fracturi. Soferul unui dintre autoturismele implicate nu a acordat prioritate intr-o intersectie din orasul Targu Mures.

Masina in care se aflau cinci persoane, doi barbati, doua femei si un copil de 9 ani venea dinspre Sala Polivalenta si se indrepta catre cartierul 7 Noiembrie din Targu Mures. Un alt autoturism circula pe Strada Calarasilor si se indrepta spre Cartierul Unirii din acelasi oras. Intr-o intersectie in care semafoarele erau pe galben intermitent, soferul masinii in care se aflau inca 4 persoane, un baimarean de 20 de ani, nu a respectat semnificatia indicatorului “Cedeaza trecerea”. A patruns in intersectie si s-a izbit de masina condusa pe drumul prioritar.

Soferul care ar fi vinovat pentru ca nu a acordat prioritate afirma ca si cealalata masina venea cu viteza.

La fata locului a intervenit atat un echipaj de descarcerare care a scos cele trei victime blocate in masina cat si mai multe echipaje SMURD.

Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente din Tirgu-Mures cu mai multe traumatisme si fracturi insa viata lor nu este pusa in pericol.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA