AcasăEvenimentVIDEO - ACTUALIZARE 4 - ACCIDENT TAUTII MAGHERAUS - Doua persoana incarcerate...

VIDEO – ACTUALIZARE 4 – ACCIDENT TAUTII MAGHERAUS – Doua persoana incarcerate pe DN1C in zona Dealul Dura. O a treia victima a suferit leziuni usoare (galerie foto)

spot_img

DISTRIBUIȚI


accident dealul dura tautii magheraus de actualmm

Un grav accident de circulatie s-a petrecut in urma cu putin timp pe drumul national 1 C Baia Mare – Satu Mare, in zona Dealul Dura. Din primele informatii se pare ca doua persoane sunt incarcate. Doua echipaje SMURD, Ambulante si un echipaj de descarcerare.

ACTUALIZARE 1

Din primele informatii impactul a avut loc intre doua autoturisme, un Fiat inmatriculat in Bihor si un VW inmatriculat in judetul Olt. Unul dintre acestea a fost proiectat intr-un sant. Echipajele SMURD au reusit sa scoata victimele din masini si in acest moment le acorda primele ingrijiri medicale. Traficul rutier in zona este blocat, coloane de masini de kilometri intregi formandu-se in zona.

ACTUALIZARE 2

Victimele au fost transportate la Spitalul Judetean Baia Mare pentru ingrijiri medicale de specialitate. O a treia persoana a suferit leziuni corporale, din fericire usoare. In acest moment (ora 9.00) traficul rutier se desfasoara normal in zona accidentului. Masinile au fost indepartate de pe partea carosabila.

ACTUALIZARE 3

Soferul autoturismului vinovat de producerea accidentului a declarat ca a derapat. „Mergeam la serviciu. Urcam dealul Dura si cand s-a ma incadrez de la doua benzi la una, pur si simplu am ajuns pe contrasens. Nu aveam viteza. Am trecut razant pe langa alte doua masini si apoi m-am izbit de masina cealalta. Si ei veneau in coloana din sens opus” a declarat acesta. El a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul inregistrat fiind negativ. „Am fost solicitati la un accident rutier soldat cu doua persoane ranite. Un autoturism VW a intrat pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu o alta masina” a declarat agent sef Marinel Rus, Politia Rutiera Tautii Magheraus.

„La locul accidentul am gasit trei victime, dintre care una incarcerata un domn de 41 ani. Victimele sunt stabile le-am adus la camera de garda pentru investigatii suplimentare” a declarat Cosmin Bulzan, SMURD Maramures.

 ACTUALIZARE 4 – Comunicatul oficial al IPJ Maramures

„Azi dimineaţă, ora 07, 50, Poliţia Oraşului Tăuţii Măgherăuş a fost sesizată prin 112 despre producerea unui eveniment rutier cu victime care a avut loc pe D.N. 1C– strada 1 din oraşul Tăuţii Măgherăuş. La volanul unui autoturism se afla Daniel M., de 35 de ani, din Ardusat şi conducea pe direcţia Baia Mare – Satu Mare. Într-o curbă la dreapta, în dreptul imobilului cu nr. 1, autoturismul a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autovehicul, Fiat, condus regulamentar din sens opus de Gheorghe R., de 51 de ani, din Seini. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto dar şi a unei pasagere din autoturismul marca Fiat, toţi fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Daniel M. a fost testat cu aparatul alcotest, rezultatul fiind zero; celor doi conducători li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză continuă cercetările pentru a se stabili cu certitudine cauzele producerii accidentului rutier.”

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA