AcasăEvenimentACCIDENTE: Doua autoturisme Audi s-au ciocnit pe DN1C, in zona Dealul Dura....

ACCIDENTE: Doua autoturisme Audi s-au ciocnit pe DN1C, in zona Dealul Dura. Accident si la Sisesti (FOTO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un accident de circulatie s-a produs astazi in jurul orei 12.30 pe drumul national 1 C, in zona cunscuta sub denumirea de „Dealul Dura”. Doua autoturisme Audi a fost avariate in urma evenimentului rutier.

Din primele informatii reiese ca soferul unui autoturism Audi inmatriculat in judetul Maramures a patruns in drumul national 1 C de pe un drum secundar, efectuand virajul spre stanga, fara sa se asigure suficient. A fost lovit in lateral stanga de soferul unui autoturism Audi inmatriculat in Franta, care circula regulamentar pe drumul national 1 C. Din fericire, accident rutier s-a soldat doar cu pagube materiale. Soferul vinovat de producerea accidentului a fost sanctionat contraventional de politistii din Tautii Magheraus.

Un alt accident s-a produs astazi dimineata intre Sisesti si Cavnic. O persoana a fost ranita usor in urma tamponarii a doua autoturisme. Aceasta a primit ingrijiri medicale insa nu a fost necesar transportul acesteia la spital.

Daca ati surprins fotografii sau imagini video care pot deveni stire va rugam sa ni le trimiteti pe adresa: contact@2.actualmm.ro. Noi le vom publica pentru a le vedea toti maramuresenii si nu numai.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA