AcasăEvenimentACTUALIZARE 2 - ACCIDENTE - Un pieton a fost lovit de o...

ACTUALIZARE 2 – ACCIDENTE – Un pieton a fost lovit de o masina in Valea Chioarului, altul accidentat în Sighet

spot_img

DISTRIBUIȚI

foto arhiva

In urma cu putin un echipaj al Serviciului de Ambulanta Maramures de la Somcuta Mare si un echipaj de politie a plecat spre localitatea Valea Chioarului unde s-a produs un accident rutier. Un pieton a fost lovit de o masina. Deocamdata nu se stie cat de grav este ranita victima. In acest moment traficul rutier pe DN1C Baia Mare – Dej este restrictionat.

ACTUALIZARE

Conform informatiilor oficiale un pieton in varsta de 66 de ani din Valea Vchioarului s-a angajat in traversarea neregulamentara a DN1C, fara sa se asigure, prin loc nemarcat si pe timp de noapte. A fost surprins si accidentat de un autoturism Opel la volanul caruia se afla un barbat in varsta de 37 ani din Maramures. Victima a fost preluata de echipajul medical si transportata la Spitaul Judetean. Atat pietonul cat si soferul au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul inregistrat fiind negativ. Politistii continua cercetarile in aceast caz.

SIGHETU MARMATIEI – Pieton lovit langa Spitalul Municipal

In urma cu putin (ora 20.00) un alt accident rutier s-a produs la Sighetu Marmatiei pe strada Avram Iancu langa Spitalul Municipal. Se pare ca un pieton a fost lovit pe trecerea pentru pietoni. In aceeasi zona in urma cu cateva zile un barbat si sotia lui au fost accidentati de o masina.

ACTUALIZARE 2 – IPJ Maramures: Un minor şi un bărbat victime ale traversării prin loc nepermis şi fără să se asigure

BAIA MARE:

Marţi, 23 octombrie, ora 20,00, un minor a fost surprins şi accidentat, de un autoturism (condus de Andrei B., de 25 de ani, din Sighetu Marmaţiei) în timp ce s-a angajat să traverseze strada Avram Iancu, din Sighetu Marmaţiei, prin loc nepermis şi fără să se asigure. In urma impactului minorul a fost internat la spital. Conducătorul auto nu se afla sub influenta alcoolului. Cercetările în caz continuă.

VALEA CHIOARULUI

Viorel U., de 65 de ani, din Valea Chioarului, ieri, 23 octombrie, ora 18,50, pe DN 1C, în dreptul unui imobil, din Valea Chioarului, s-a angajat în traversarea drumului fără să se asigure. Bărbatul a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus, în direcţia Mesteacăn – Şomcuta Mare, de Marius P., de 37 de ani, din Mireşu Mare. In urma impactului victima a fost internată în spital. Atât conducătorul auto cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilo-test care a indicat valoarea „zero”, în ambele cazuri. Acestora le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările în caz continuă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA