AcasăEveniment2 x VIDEO - ACTUALIZARE 1 - Trupul neinsufletit al lui Alin...

2 x VIDEO – ACTUALIZARE 1 – Trupul neinsufletit al lui Alin Popa a fost scos din „Balastiera Mortii”. „Strongest Man” a fost gasit la 11-12 metri adancime (galerie foto)

spot_img

DISTRIBUIȚI

IMAGINI SOCANTE! Sportivul Alin Popa a fost gasit la 12 m adancime

cadavru gasit actualmm sportiv seini de actualmm

CAUTARILE SCAFANDRILOR ARADENI

cautari alin pop apa actualmm de actualmm

La ora 17 scafandrii au reusit sa dea de urma trupului neinsufletit al sportivului Alin Popa (34 ani), din Seini. Trupul neinsufletit a fost scos la mal iar politistii au preluat ancheta. Cadavrul a fost dus la morga Spitalului din Satu Mare pentru efectuarea necorpsiei.

ACTUALIZARE 1

A fost cautat ore-ntregi. In tot acest timp sotia lui Alin Popa a stat pe malul apei si spera intr-o minune. La ora 17 insa vestea ca trupul neinsufletit a fost gasit a marcat-o. I s-a facut rau si a fost dusa in masina. Cadavrul sportivului a fost scos din ape. Unul dintre scafandrii sositi de la Arad a declarat ca l-a gasit la aproximativ 11-12 metri adancime, in mal. Conditiile de cautare au fost dificile. Temperatura apei era deosebit de scazuta, 8-9 grade Celsius, vizibilitate zero, iar in unele zona adancimea apei era si de 15 metri.

La fata locului toti spuneau ca nu este exclus sa fi suferit infarct. Pozitia sportivului era una de-a dreptul „ciudata”: parca statea in picioare pe skyjet. In mana avea cheile acestuia.

Vasile Dale, ActualMM.ro

AFLA AICI ALTE DETALII DESPRE TRAGEDIA PUBLICATA INCA DE IERI IN PREMIERA DE ACTUALMM.RO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA