Acasăoameni noiPROTEST DE AMPLOARE ÎN CAPITALĂ - Circa 10.000 de participanți sunt așteptați...

PROTEST DE AMPLOARE ÎN CAPITALĂ – Circa 10.000 de participanți sunt așteptați la mitingul CNS Cartel Alfa

spot_img

DISTRIBUIȚI

PROTEST DE AMPLOARE ÎN CAPITALĂ Circa 10.000 de participanți sunt așteptați miercuri la mitingul organizat de Confederația Națională Sindicală Cartel Alfa, în Piața Victoriei.

Mitingul se va desfășura între orele 11:00 şi 16:00, iar traficul rutier în zonă va fi deviat în intervalul orar 8:30 şi 16:30, conform Agerpres.

PROTEST DE AMPLOARE ÎN CAPITALĂ Acțiunea de protest are avizul comisiei de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice constituită la nivelul Primăriei Municipiului București, iar la acțiunea de protest organizatorul estimează participarea unui număr de aproximativ 10.000 de persoane.

CNS Cartel Alfa desfășoară în această perioadă a serie de acțiuni de protest, la nivel național, având ca revendicări principale: NU transferului taxelor sociale ale angajatorului către angajat; deblocarea negocierii și încheierii contractelor colective de muncă la toate nivelurile, plecând de la propunerea comună de modificare a Legii 62/2011 a celor 5 confederații sindicale înaintată guvernului.

Între 25-29 septembrie, au avut loc acțiuni de protest la Prefecturile de județ și discuții pentru susținerea revendicărilor în cadrul Comisiilor de dialog social.

Info

Citeşte şi ÎNCERCAREA MOARTE N-ARE – O adolescentă de 16 ani din Satu Mare a încercat să iasă din țară cu buletinul surorii majore

SE AMÂNĂ INEVITABILUL – ANRE anunță că gazul se va scumpi de la 1 noiembrie, în loc de luna aceasta

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA