AcasăNews AlertPSD Maramureș s-a întrunit în CEx | Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș:...

PSD Maramureș s-a întrunit în CEx | Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: „Deciziile în cadrul filialei județene a PSD se iau în echipă!”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Partidul Social-Democrat Maramureș s-a întrunit într-o ședință a Comitetului Executiv (CEx) pentru a discuta ultimele măsuri luate la nivel guvernamental, dar și pentru a stabili programul de acțiuni ce urmează a fi demarat în următoarea perioadă.

M-am întâlnit cu colegii din cadrul CEx PSD Maramureș pentru a le prezenta ultimele măsuri luate la nivel guvernamental dar și pentru a stabili, împreună cu primarii și aleșii locali social-democrați, programul de acțiuni pe care îl vom demara în perioada următoare. Ne așteaptă o serie de bătălii electorale intense anul viitor, unde trebuie să arătăm că, spre deosebire de cei care lansează afirmații fără niciun fundament real, noi suntem cei care MUNCIM PENTRU OAMENI!

Aceasta este echipa alături de care iau decizii în cadrul PSD Maramureș, pentru că orice hotărâre trebuie să fie avizată de toți colegii mei care dețin poziții în administrația locală, județeană, dar și la nivel central. Acesta este modul în care am lucrat mereu în calitate de președinte PSD Maramureș și așa voi continua să coordonez cea mai mare echipă politică din județul nostru”, a declarat Gabriel Zetea, președinte al PSD Maramureș și vicepreședinte la nivel național în cadrul partidului social-democrat.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA