AcasăActualitateSocialMETEO - Vremea în Maramureş pentru 9-10 iunie 2016

METEO – Vremea în Maramureş pentru 9-10 iunie 2016

spot_img

DISTRIBUIȚI

Vreme schimbătoare, dar caldă se anunță joi în întreg Maramureşul. Potrivit meteorologilor, în toate zonele judeţului va fi soare, însă treptat pe parcursul zilei locul acestuia va fi luat de norii tot mai numeroși. Vântul va sufla în general slab. Se vor înregistra la prânz 23 grade în Baia Mare și Seini, în Sighetu Marmaţiei vor fi 22 grade, în Târgu Lăpuş maximele se opresc la 21 grade, în timp ce în Cavnic și Borşa mercurul din termometre va arăta 17 grade Celsius.
Vreme schimbătoare se anunţă joi și vineri în Baia Mare. Potrivit meteorologilor joi va fi soare, dar treptat se va înnora şi vor apărea câteva averse. Vineri vor mai fi ceva nori și șanse slabe de ploaie. Vântul va sufla slab, iar maximele termice vor oscila în jurul valorii de 21 grade Celsius.

În Sighetu Marmaţiei este aşteptată joi și vineri vreme schimbătoare, dar caldă. Prognozele spun că în zonă va fi soare, însă după-amiază este posibil să apară norii, dar și câteva averse. Vântul va sufla slab, iar maximele termice nu vor depăşi 20 grade Celsius.

În Borşa, joi și vineri este aşteptată vreme schimbătoare. Prognozele spun că va fi soare, însă nu este exclus ca pe parcursul după amiezilor să se adune norii care să aducă câteva averse. Vântul va sufla slab, iar maximele termice vor oscila în jurul valorii 17 grade Celsius.

Vreme schimbătoare se anunţă joi în Cavnic. În prima parte a zilei va fi soare, dar vor fi și nori. După-amiază însă aceștia vor fi numeroși și vor lăsa câteva averse. Vineri cerul va fi doar parțial însorit și sunt șanse să mai cadă câțiva stropi de ploaie. Vântul va sufla slab, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii 17 grade Celsius.

În Târgu Lăpuş se anunţă vreme schimbătoare în următoarele două zile. Spun prognozele că joi și vineri în zonă va fi soare, însă treptat norii se vor aduna şi vor aduce câteva ploi slabe. Vântul va sufla slab, iar maximele termice vor ajunge până la 21 grade.

Vreme schimbătoare se anunţa joi și vineri în Seini. Potrivit meteorologilor joi va fi soare, dar treptat se va înnora şi vor apărea câteva averse. Vineri vor mai fi ceva nori și șanse slabe de ploaie. Vântul va sufla slab, iar maximele termice vor oscila în jurul valorii de 21 grade Celsius.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA