AcasăActualitate112ACTUALIZARE 2 | Accident cu 3 victime în Cavnic, la ieșirea spre...

ACTUALIZARE 2 | Accident cu 3 victime în Cavnic, la ieșirea spre Budești

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe raza orașului Cavnic, la ieșirea spre localitatea Budești.

Potrivit primelor informații ale pompierilor, au rezultat 3 victime. Echipajele de salvare se îndreaptă spre fața locului.

ACTUALIZARE:

În accident au fost implicate două autoturisme marca Volkswagen, care s-au lovit frontal. În urma impactului, cele două vehicule au fost distruse.

Potrivit ultimelor informații transmise de ISU Maramureș, la fața locului intervin trei echipaje SMURD: un echipaj de terapie intensivă mobilă și două echipaje de prim ajutor. Cele trei victime sunt în acest moment evaluate de către personalul medical.

ACTUALIZARE 2:

Azi, 20 iunie, ora 16:10, polițiștii din Cavnic au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier cu victime, pe D.J. 109F.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus dinspre Budești, de către un bărbat de 54 de ani din Cavnic, a intrat în coliziune laterală cu un parapet metalic situat pe partea dreapta a direcției sale de deplasare. În urma impactului, autoturismul a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism participant la trafic, care circula din sens opus. La volanul celui de-al doilea autoturism a fost identificat un tânăr de 19 ani din Ocna Șugatag. În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a celor doi șoferi, precum și a unui pasager de 51 ani din Sighetu Marmației.

Victimele au fost transportate la spital de către echipaje S.M.U.R.D., în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în cazul tânărului de 19 ani, respectiv 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 54 de ani.

Totodată, șoferilor le-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice. Traficul in zonă a fost blocat aproximativ 40 minute pe ambele sensuri până la finalizarea activității de cercetare la fața locului și înlăturarea de pe partea carosabilă a autovehiculelor implicate în accident„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș

ActualMM

Foto: Bogdan Natalian Dunca/ Radare Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA