AcasăNews AlertAM RĂMAS ȘI FĂRĂ BASCHET! – BCM Baia Mare s-a retras din...

AM RĂMAS ȘI FĂRĂ BASCHET! – BCM Baia Mare s-a retras din campionatele naționale, după ce a reușit o promovare istorică în sezonul 2015-2016

spot_img

DISTRIBUIȚI

AM RĂMAS ȘI FĂRĂ BASCHET!  În timp ce la nivelul administrației locale se duce o luptă pe viață și pe moarte pentru putere, iar la nivelul administrației județene principalul scop e numirea de șefi la deconcentrate după cum dictează interesul politic, în Baia Mare mai moare o echipă.

După ce am rămas fără handbal de mare performanță (să ne fie cu iertare că omitem în acest text străduința celor care vor să învie handbalul prin CS Minaur și a căror străduință o apreciem și o susținem), după ce unii au pus pe butuci din nou și fotbalul, astăzi mai scriem o pagină neagră din istoria sportivă a orașului. BCM Baia Mare a anunțat retragerea din campionatele naționale: Liga Națională și Liga 1 de baschet masculin, sezonul 2016-2017. Asta după ce, în sezonul 2015-2016, echipa de seniori a reușit o promovare istorică.

„Nu încercăm să găsim vinovați și nici motive. Ne retragem pentru că nu mai avem forța necesară pentru a continua, dar lăsăm în urma noastră o serie de lucruri bune care au contribuit pozitiv la crearea unei legături între suporterii băimăreni și baschet. De altfel, noi am reușit să avem la clubul nostru un număr foarte mare de practicanți și iubitori de baschet din raza municipiului Baia Mare. Cu începerea activității noastre, Sala Polivalentă „Lascăr Pană” a respirat din nou baschet, fiind pregătită pentru meciurile disputate la cel mai înalt nivel”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a echipei, de către George Opriș, președintele BC Olimpic Baia Mare.

Acesta a mulțumit sponsorilor, jucătorilor și staff-ului tehnic pentru ardoarea, sacrificiul și devotamentul de care au dat dovadă, și le dorește succes și perseverență în cardul noilor cluburi, poate o ulterioară revenire în baschetul băimărean. Mulțumiri au primit și suporterii băimăreni care au fost alături de echipă. Comunicatul integral, remis de George Opriș, președintele clubului, îl puteți citi AICI.

Adrian Barbur

Sursă foto: Facebook

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA