AcasăEvenimentUPDATE - ACCIDENT MORTAL - Un şofer din Sighet şi-a pierdut viaţa...

UPDATE – ACCIDENT MORTAL – Un şofer din Sighet şi-a pierdut viaţa pe DN 19. Trei maşini au fost implicate în accident

spot_img

DISTRIBUIȚI

arhiva

Un grav accident de circulaţie  s-a petrecut pe drumul naţional 19, la ieşirea din Sighetu Marmaţiei spre Sarasău. Trei autoturisme au fost implicate în accident. În urma impactului un bărbat a decedat pe loc şi mai multe persoane au fost transportate la Spital pentru îngrijiri medicale.

Conform informaţiilor poliţiei şoferul unui autoturism VW, înmatriculat în Italia, care circula dinspre Sarasău spre Sighet a pierdut controlul volanului a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal de două maşini care circulau regulamentar din sens opus. Apoi a fost proiectat în parapeţi şi de acolo în afara părţii carosabile unde s-a răsturnat pe plafon. În urma impactului şoferul în vârstă de 35 ani vinovat de producerea accidentului a decedat pe loc. Echipajele de descarcerare de la Sighetu Marmaţiei ale pompierilor, echipaje SMURD şi ambulanţe s-au deplasat la locul accidentului. Ceilalţi doi conducători auto nu au suferit vătămări corporale. Poliţiştii spun că tragedia s-a petrecut pe fondul neadaptării vitezei a şoferului decedat.

ACTUALIZARE 1: Comunicatul oficial al IPJ Maramureş

„Sâmbătă, 31.12.2011, în jurul orei 19,00, pe D.N. 19 –  strada Avram Iancu din municipiul Sighetu Marmaţiei, a avut loc un eveniment rutier mortal. Mihai P., de 35 ani, din Sighetu Marmaţiei, conducea din direcţia Satu Mare către Sighetu Marmaţiei, un autoturism. La un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu două autoturisme care circulau regulamentar.  În urma impactului cu cele două autovehicule, autoturismul condus de Mihai P. a fost proiectat într-un parapet din beton, după care s-a răsturnat înafara părţii carosabile. Conducătorul auto în cauză, în vârstă de 35 de ani a decedat. Ceilalţi doi conducători auto implicaţi în coliziune nu au suferit vătămări corporale. În momentul producerii accidentului aceştia nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză continuă cercetările urmând ca la finalizare să se ia măsurile legale care se impun”.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA