AcasăEvenimentVIDEO - "SENZATIONAL" - Jurnalistii din Baia Mare au jucat handbal in...

VIDEO – „SENZATIONAL” – Jurnalistii din Baia Mare au jucat handbal in Polivalenta! Meciul a fost arbitrat antrenorul HC Minaur Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un eveniment de-a dreptul „senzational” a avut loc in aceasta seara in Polivalenta din Baia Mare. Reprezentantii celor mai importante institutii media din Maramures au participat la un meci de handbal pe viata si pe moarte. Spun acest lucru pentru ca jurnalistii au lasat pixurile de-o parte si au pus mana pe minge. La propriu! Chiar nu gresesc cand spun acest lucru pentru ca avem si un exemplu elocvent: Tania versus Vancea. Un duel de-a dreptul incredibil soldat, asa cum as spune eu la 112, cu „sinofarea” (intelege cine ce vrea, n.r.) celui din urma. Sa nu mai spunem de ciocnirea „incendiara” dintre Tania si Vasile Dale, soldata cu „vatamarea corporala” a colegei. Si exemplele ar putea continua.

Dar sa trecem la eveniment din aceasta seara. Meciul jurnalistilor a fost organizat ca la carte de Citynews Maramures, prin Tania Purcaru. Si totul a iesit perfect. Am avut si arbitru in persoana antrenorului HC Minaur Baia Mare, Iuliu Varady. Am avut si galerie: Simi Marcovici a fost la datorie cu tobele. Si bineinteles nu au lipsit ceilalti colegi din presa care nu s-au hotarat inca daca sa lase pixul si sa intre in teren. A mai existat o premiera: fiecare echipa a avut in componenta cate o… jurnalista, pardon doua la una dintre echipe.

Organizatorul meciului, Citynews a hotarat: numele tuturor jurnalistilor prezenti au fost scrise pe cate o foicica iar Varady a tras „la sorti”. S-au facut imediat doua echipe, pe care le vom nume (aleatoriu bineinteles): PRESA 1 si PRESA 2.

Presa 1: Norbi Szopko (Radio Transilvania Baia Mare, portar) – Tania Purcaru (Citynews Maramures), Cosmin Carp (actualmente liber profesionist), Marius Pasca (Informatia Zilei de Maramures), Csabi Domokos (Graiul Maramuresului), Mircea Grumaz (Glasul Maramuresului), Bogdan Groza (Citynews Maramures). A mai jucat la aceasta echipa si fosta jurnalista TL+ si PRO TV, actualmente purtatoare de „vorbe” Sonia Rajnita.

Presa 2: Edi Costin (Radio Transilvania Baia Mare, portar) – Izabela Juvasko (Digi Sport), Florin Andreicut (Glasul Maramuresului), Dragos Hodja (Citynews Maramures), Calin Osan (TL+ Baia Mare), Ciprian Vancea (Informatia Zilei de Maramures) si Vasile Dale (ActualMM.ro).

Arbitru: Iuliu Varady, antrenor HC Minaur Baia Mare. Scorul final: 16-10 (pentru cine oare?!)

Vasile Dale

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA