AcasăEvenimentSportFotbal. Liga a III-a: FC Municipal Baia Mare - Ariesul 1907 Turda...

Fotbal. Liga a III-a: FC Municipal Baia Mare – Ariesul 1907 Turda 3-0 (1-0)

spot_img

DISTRIBUIȚI

FC Municipal Baia Mare a debutat cu dreptul in Liga a treia, invingand azi – in prima etapa a sezonului 2013-2014 – cu 3-0 echipa Ariesul 1907 Turda. Sportivii antrenati de Dorin Toma si Cristian Bogdan isi continua astfel parcursul format exclusiv din victorii, dat fiind ca – din 17 august 2012, data la care a fost creata Asociatia Sportiva FC Municipal Baia Mare – echipa a disputat 33 de meciuri oficiale, toate fiind castigate de baimareni. 
Cu aplomb (dupa depasirea tracului initial) a debutat FC Municipal Baia Mare in aceasta seara in Liga a treia. Si chiar daca media de varsta a echipei este de 22 de ani, si in ciuda faptului ca gruparea abia e la inceput de drum in Liga a treia, sportivii antrenati de Dorin Toma si Cristian Bogdan au parut – inca de la prima etapa – ca isi iau foarte in serios obiectivul acestui sezon, acela de a promova in esalonul secund al fotbalului romanesc.
De 23 de minute au avut nevoie baimarenii pentru a inscrie primul lor gol din acest an competitional, Ardeleanu fiind cel care a deschis scorul. Raduneata pluseaza in minutul 63 pentru 2-0, pentru Moldovan, in minutul 66, sa inchida tabela la scor de neprezentare.
Arbitru: Paul Unimatan (Zalau)
Asistenti: Tunyogi Ferencz si Gabriel Barjac (Zalau)
Observatori: Szilagyi Stefan (Satu Mare) si Gheorghe Bologan (Oradea)
Cartonase galbene: Toma (’3) / Mocan (’29 si ’71), Vascan (’47), Borostean (’75)
Cartonas rosu: Mocan (’71)
FC Municipal Baia Mare: Bota – Gherghel, Hodor (C), Toma, Durus, Balmoş (’68 Barboloviciu), Vanca (’83 Zoldi), Giurgiu, Raduneata (’63 Deac), Ardeleanu (’88 Pomean), Moldovan. Antrenori: Dorin Toma, Cristian Bogdan
Ariesul Turda: Pampea – Mocan, Popa (C), Musca, Campean (’82 Siecoban), Grecu (’61 Ionescu), Vascan, Borostean, Motet (’68 Soanca), Muntean, Baciu (’12 David).
Antrenori: Marius Pasca, Cosmin Tilinca.

George Dragu

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA