AcasăActualitate112ACTUALIZARE 2 | ACCIDENT MORTAL ÎN BAIA MARE - Un mort și...

ACTUALIZARE 2 | ACCIDENT MORTAL ÎN BAIA MARE – Un mort și patru răniți pe bulevardul Independenței

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un accident dezastruos, cu trei autoturisme implicate, a avut loc în urmă cu puțin timp pe bulevardul Independenței din Baia Mare, la intersecția cu strada I. Luca Caragiale.

Potrivit primelor informații oferite de ISU Maramureș, au rezultat 3 victime, una dintre acestea rămânând încarcerată printre fiarele distorsionate ale autoturismului.

Pentru una dintre victime, medicii SMURD au început manevrele de resuscitare.

 

ACTUALIZARE:

Din nefericire, una dintre victime a fost declarată decedată. Este vorba despre o persoană în vârstă de aproximativ 40 de ani care se alfa în autoturismul marca Dacia Duster.

Au rezultat alte patru victime, iar una a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență.

ACTUALIZARE : Ce spune Poliția

Foto victimă: VasileDale.ro

Azi, 18 februarie, în jurul orei 17.40, polițiștii băimăreni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier produs pe bulevardul Independenței la intersecția cu strada Ion Luca Caragiale.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 24 de ani din Poienile de Sub Munte, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat de 48 de ani din Baia Mare.

În urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 24 de ani a ricoșat într-un alt autoturism condus din sens opus de către o femeie de 33 de ani din Baia Mare.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul unui pasager de 36 de ani și vătămarea corporală a șoferului de 48 de ani.

Șoferii implicați în accidentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în toate cazurile și le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

ActualMM

 

Foto: Facebook/ Radare Maramureș – Marius Dex, Vlad Rac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA