AcasăEvenimentFOTBAL. Bataie pe terenul de fotbal din Grosii Tiblesului si Pribilesti. Sase...

FOTBAL. Bataie pe terenul de fotbal din Grosii Tiblesului si Pribilesti. Sase cartonase rosii, un observator lovit cu pumnul si spectatori in teren

spot_img

DISTRIBUIȚI

In campionatul ligii a patra de fotbal din Maramures, seria Sud, dar si in liga a cincea, seria a doua, au avut loc cateva incidente grave pe terenul de fotbal. Jucatorii s-au lovit intre ei, spectatorii au patruns in teren iar un observator a fost lovit cu pumnul de spectatori.

Bradul Grosii Tiblesului – Spicul Mocira

In minutul 90 un atacant al oaspetilor a faultat in atac, ciocnindu-se de portarul gazdelor. Centralul partidei a fluierat faultul in atac insa nervii gazdelor au cedat. Din cate informatii avem pana in acest moment, jucatorii au inceput sa isi imparta pumni. La un moment dat portarul oaspetilor era alergat pe teren. Centralul Cristi Codrea a aratat patru cartonase rosii: cate doua pentru fiecare echipa. Mai mult, observatorul partidei, Mircea Mare ar fi fost lovit cu pumnul de spectatorii din tribuna. De altfel, acestia au patruns in teren fiind cu greu calmati. Meciul s-a disputat sambata rezultatul inregistrat fiind 3-3.

Solaris Pribilesti – Rapid Satu Nou de Sus

La terenul de la Pribilesti doi dintre fotbalisti s-au lovit reciproc. Centralul Cristi Codrea le-a aratat ambilor cartonasul rosu. Si aici spectatorii au patruns pe terenul de joc. Gazdele au castigat cu 1-0.

In ambele cazuri, Comisia de Disciplina a Asociatiei Judetene de Fotbal urmeaza sa analizeze incidentele si sa dicteze sanctiuni drastice.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA