AcasăActualitate112CRIMĂ ORIBILĂ ÎNAINTE DE CRĂCIUN | Un tânăr băimărean ucis cu cruzime...

CRIMĂ ORIBILĂ ÎNAINTE DE CRĂCIUN | Un tânăr băimărean ucis cu cruzime la Milano. Suspecții, tot băimăreni, au fost reținuți. Care ar fi fost motivul

spot_img

DISTRIBUIȚI

O crimă îngrozitoare a avut loc în apropiere de Milano, într-o piață din zona Gării Mese, Italia. Claudiu, un tânăr băimărean în vârstă de numai 30 de ani, a fost înjunghiat cu sânge rece și lăsat să zacă într-o baltă de sânge de către mai mulți indivizi.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale forțelor de ordine, iar la scurt timp, carabinierii italieni au reușit să identifice și să rețină patru suspecți. Conform Vasile Dale, cei patru indivizi care l-au ucis pe Claudiu cu un cuțit de vânătoare sunt toți băimăreni. O femeie în vârstă de 56 de ani, tot româncă, a suferit un atac de panică văzând scena tulburătoare și a fost preluată de echipajele medicale.

Conform sursei citate, motivul crimei ar fi avut legătură cu o sumă de bani pe care victima nu ar fi vrut sa o plătească atacatorilor. Asta a dus la izbucnirea unui conflict spontan, iar în cele din urmă indivizii i-au sfârșit viața tânărului.

Conform presei italiene, persoanele implicate în scandal ar face parte dintr-o grupare infracțională care acționa în Italia și Franța, iar principala lor activitate era furtul de diverse bunuri din autotrenuri, pe autostrăzi.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA