AcasăEvenimentFOTBAL - LIGA A IV-A. Seria Sud - Un jucator de la...

FOTBAL – LIGA A IV-A. Seria Sud – Un jucator de la Cavnic a cazut secerat pe teren. A fost dus de Ambulanta la Spitalul Judetean

spot_img

DISTRIBUIȚI

alexandru neamt (in alb, stanga), Minerul Cavnic (foto arhiva)

Un incident destul de socant s-a petrecut astazi in timpul partidei de la Cavnic dintre formatiile Minerul si Unirea Sisesti. Unul dintre jucatorii gazdelor, Sovarski, a cazut inexplicabil pe teren. Imediat colegii au incercat sa il ajute, la fel si asistentul echipei gazde. Cum tanarul de 26 ani nu isi revenea in simtiri a fost echipat un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta.

Fotbalistul a fost dus la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare unde i s-au facut investigatiile medicale de rigoare. Din fericire nu este nimic grav.

AFLA AICI REZULTATE LA MECIURILE DISPUTATE ASTAZI

Va reamintim ca pe acelasi stadion din Cavnic, un alt jucator tot de la gazde, Alexandru Neamt, in varsta de 18 ani, a fost inconstient minute bune iar jocul a fost interupt mai bine de 20 de minute dupa ce a cazut secerat pe gazon. In cele din urma a fost dus de un echipaj SMURD la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare unde a ramas internat.

VEZI AICI CUM UN ALT JUCATOR A CAZUT PE TEREN LA CAVNIC

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA