AcasăActualitateNINSOAREA FACE PRĂPĂD ÎN MARAMUREȘ - Accidente, copaci căzuți pe drumuri și...

NINSOAREA FACE PRĂPĂD ÎN MARAMUREȘ – Accidente, copaci căzuți pe drumuri și zeci de localități fără curent electric

spot_img

DISTRIBUIȚI

NINSOAREA FACE PRĂPĂD ÎN MARAMUREȘ   Este a treia zi consecutivă în care ninge în Maramureș. Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de tip cod galben în județul nostru și alte câteva județe învecinate.

Cum era de așteptat, având în vedere ninsoarea abundentă care a înzăpezit rapid majoritatea localităților, printre care și municipiul Baia Mare, evenimentele neplăcute nu au întârziat să apară.

Copaci căzuți sub greutatea zăpezii, localități fără curent electric

În Baia Mare mai mulți copaci au căzut sub greutatea zăpezii pe străzile Cuza Vodă, Alexandru Odobescu și Narciselor, paralizând astfel traficul și lăsând câteva străzi fără curent electric până la intervenția autorităților. De asemenea, locuitorii din Cicârlău și alte 25 de localități din județ au rămas fără curent electric aseară tot din cauza unor copaci căzuți peste firele de înaltă tensiune.

Sunt afectate de alimentarea cu energie electrică 27 localități. Baia Mare, zona Ferneziu, Tăuții Magherăuș, Bușag, Nistru, Șomcuta Mare, Finteușu Mare, Lucăcești, Fersig, Boiu Mare, Valea Chioarului, Fericea, Prislop, Vălenii Somcutei, Curtuius, Coroieni, Baba, Peteritea. Toate echipele de interventie la societatea Electrica sunt în teren și lucrează pentru remedierea deficientelor”, a declarat Dan Bucă, reprezentantul Prefecturii Maramureș.

Accidentele rutiere, prezente peste tot

Deși traficul este îngreunat de zăpada depusă pe asfalt și ninsoarea neîncetată iar șoferii sunt obligați să conducă cu viteze mici, evenimentele rutiere grave sau mai puțin grave au început să apară peste tot. Azi dimineață, un șofer a derapat și a ieșit cu autoturismul de pe carosabil, ajungând în câmpul de pe marginea drumului, între Colțirea și Ardusat.

La Coplean, în județul Cluj, o persoană a murit iar alte patru au fost rănite, dintre care trei încarcerate, după un impact deosebit de violent între un TIR, un autovehicul și o autoutilitară. Atât persoanele rănite cât și cea care a decedat erau din Maramureș.

Vom reveni cu amănunte despre starea vremii și a drumurilor din județul Maramureș.

Știre în curs de actualizare.

 

ActualMM

Credit foto: Raluca Ralu/ Gabriela Ghita/ Bota Romelia/ Brenda Diana

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA