AcasăEvenimentATENTIE SOFERI - Exista zăpadă pe DN18 in zona Borsa. Se actioneaza...

ATENTIE SOFERI – Exista zăpadă pe DN18 in zona Borsa. Se actioneaza cu material antiderapant

spot_img

DISTRIBUIȚI

Administrația Națională de Meteorologie prognozează ninsori cu depunere a stratului de zăpadă de peste 4 cm în județele Maramureș, Sălaj, Cluj și Bistrița-Năsăud, pe drumurile naționale și europene, CNADNR SA a anunţat că acționează preventiv împrăștiind materiale antiderapante pe sectoarele de drumuri naționale și autostrăzi pe care există riscul formării lunecușului și poleiului.

La aceasta ora (11.45) pe un drum din Maramures exista zapada depusa si se circula in conditii de iarna. Este vorba despre DN18, in judetul Maramures, la Borsa, zapada intre km 158+000 – 180+000 de la 0-1cm.  De altfel in aceasta zona ninge abundent iar vantul atinge 20km/h. Vizibilitatea pe DN18 in pasul Prislop, intre kilometri 162 si 180 este sub 80 de metri. Ninge slab pe DN1C Baia Mare – Dej, pe DN18 Baia Mare – Sighetu Marmatiei in muntii Gutai, dar si pe DN18B Baia Mare – Targu Lapus. Partial umed, pe restul retelei de drumuri nationale.

Rugăm participanții la trafic să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării rețelei de drumuri naționale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360. De asemenea, reamintim participanților la trafic că pot furniza și obține informații despre starea rețelei de drumuri naționale și autostrăzi la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA www.cnadnr.ro” se precizeaza in comunicatul primit de la CNADNR.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA