AcasăEvenimentBAL CARITABIL – 10.000 de lei strânși de Rotaract Team Baia Mare...

BAL CARITABIL – 10.000 de lei strânși de Rotaract Team Baia Mare pentru Centrul de Transfuzii Sanguine Maramureș

spot_img

DISTRIBUIȚI

BAL CARITABIL  Rotaract TEAM Baia Mare anunță că proiectul caritabil, Balul inimilor, a fost un succes. În urma evenimentului din 24 februarie la care au participat aproximativ 150 de persoane, s-au strâns 10.000 RON, bani care vor fi donați în totalitate Centrului de Transfuzii Sanguine Maramureș.

 

Reprezentanții ONG-ului băimărean anunță că după ce au făcut contabilitatea și au calculat toate costurile, au reușit să adune suma necesară pentru a-și îndeplini scopul propus. Astfel, în urma evenimentului de  anul acesta, Rotaract TEAM își dorește să achiziționeze un scaun de afereză pentru centrul de transfuzii și să realizeze un website de calitate, astfel încât donatorii să aibă parte de o experiență cât mai plăcută și să aibă parte de informații utile când vor veni să doneze sânge.

Balul inimilor, eveniment caritabil de strângere de fonduri, face parte dintr-un proiect mai amplu al celor de la Rotaract TEAM, Donează sânge, salvează vieți, iar sumele strânse la primele trei ediții au fost donate  Centrului de Transfuzii Sanguine Maramureș.

Anul acesta, participanții la bal s-au putut bucura de muzică de calitate, asigurată de trupa Remakers, au avut ocazia să participe la licitație și au profitat de zecile de premii puse în joc la tombolă. Trebuie menționat că în cadrul tombolei, marele premiu a fost o excursie de 2 zile în Cracovia.

Pe această cale, Rotaract TEAM Baia Mare dorește să mulțumească tuturor celor care au contribuit la succesul proiectului, sponsorilor, celor care au donat obiecte pentru licitație și tombolă, participanților și partenerilor media.

Comunicat de presă Rotaract Team Baia Mare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA