AcasăEvenimentHCM Baia Mare începe campania de vânzare a abonamentelor pentru sezonul 2014-2015

HCM Baia Mare începe campania de vânzare a abonamentelor pentru sezonul 2014-2015

spot_img

DISTRIBUIȚI

Campioana României la handbal feminin, HCM Baia Mare, pune în vânzare abonamente pentru sezonul competiţional 2014-2015, valabile la toate meciurile susţinute pe teren propriu: Liga Campionilor, Liga Naţională – sezon regulat şi play off, meciuri şi turnee de pregătire. Abonamentele se pot comanda începând de miercuri, 23 iulie 2014 la sediul clubului situat pe strada Valea Roşie nr. 26, între orele 10.00 -12.00 şi la Sala sporturilor „Lascăr Pană, între orele 15.00 -17.00, de luni până vineri.

Suporterii care îşi fac abonamente  de 400, respectiv 200 de lei, vor primi produse promoţionale cadou

Suporterii campioanelor au la dispoziţie abonamentul Gold, care asigură un loc rezervat în tribună, dar şi un tricou şi o eşarfă cadou. Preţul abonamentului Gold este de 400 de lei. Pensionarii au la dispoziţie abonamentul Senior, iar tinerii până la 18 ani abonamentul Junior. Aceste tipuri de abonamente asigură loc rezervat în tribună şi eşarfă cadou. Preţul abonamentelor Senior/Junior este de 200 de lei.

În sectoarele C şi F spectatorii vor avea acces pe baza biletelor de intrare. Preţul acestora în sezonul competiţional 2014 – 2015 va fi de 10 lei pentru meciurile din Liga Naţională şi 50 de lei pentru cele din Liga Campionilor. Galeria echipei HCM Baia Mare va avea acces în Sectorul F, în timp ce suporterii echipelor adverse vor avea locuri rezervate în sectorul C. HCM Baia Mare va oferi acreditări pentru jurnalişti, maximum două pentru fiecare instituţie mass media, locurile pentru jurnalişti fiind rezervate în Sectorul E.

Persoanele care au deţinut abonamente în sezonul precedent pot să îşi confirme rezervarea locurilor pentru ediţia 2014-2015 până cel târziu la data de 16 august 2014.

Documentele necesare pentru persoanele care doresc să comande abonamente sunt cartea de identitate, cuponul de pensie pentru pensionari, respectiv certificatul de naştere pentru copiii sub 14 ani.

Tombole înaintea fiecărui meci de Liga Campionilor: deplasare cadou pentru doi abonaţi

Conducerea clubului va organiza înaintea fiecărui meci programat în Liga Campionilor, în deplasare, o tombolă dedicată abonaţilor. La această tombolă vor participa toţi abonaţii, indiferent de pachetul pentru care au optat. Prin tragere la sorţi, înaintea fiecărei partide, doi abonaţi vor avea oportunitatea de a câştiga o călătorie gratuită cadou, o deplasare alături de echipă.

Pachete VIP pentru sponsori şi alte persoane care doresc să sprijine echipa

Conducerea clubului a decis ca din sezonul competiţional 2014 – 2015 să pună la dispoziţia sponsorilor şi susţinătorilor, a celor care doresc să sprijine echipa, două pachete VIP: Platinum şi Diamond. Pachetul promoţional Platinum cuprinde un abonament cu loc rezervat în tribună, acces separat în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”, tricou original şi eşarfă cadou şi acces la zona VIP. Sunt disponibile 200 de abonamente Platinum, preţul unui pachet fiind de 2.500 de lei. Pachetul promoţional Diamond cuprinde un abonament cu loc rezervat în Sectorul B, o zonă delimitată cu scaune speciale, în limita a 100 de locuri disponibile, în special pentru sponsorii echipei, acces separat în „Sala Sporturilor Lascăr Pană” şi în tribună, loc rezervat petru autoturism în parcare, acces la zona VIP şi echipament de joc original. Preţul unui pachet Diamond este de 5.000 de lei. Posesorii acestui tip de abonament pot servi la zona VIP diferite gustări reci, produse de patiserie, băuturi răcoritoare şi cafea, dar vor putea participa şi la recepţia organizată după fiecare meci, alături de handbalistele de la HCM Baia Mare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA