AcasăEvenimentAcţiunea BLOCADA 2014 continuă. Tigari de contrabanda, fructe, legume si ulei confiscate...

Acţiunea BLOCADA 2014 continuă. Tigari de contrabanda, fructe, legume si ulei confiscate de poliţişti

spot_img

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii maramureşeni continuă activităţile de prevenire și combatere a activităților ilicite pe raza judeţului pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, respectarea regulilor de circulație, dar și combaterea infracțiunilor de contrabandă. În cadrul activităţilor desfăşurate ieri, poliţiştii au constatat o infracţiune de contrabandă, patru infracţiuni la regimul circulaţiei şi 31 de contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi în sumă de 8230 lei. Totodată, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării nouă permise de conducere şi au ridicat în vederea confiscării 1361 pachete cu ţigări, 377 kg de fructe şi legume şi 60 litri ulei de floarea soarelui.

1.361 pachete cu ţigări confiscate de poliţiştii maramureşeni

În noaptea de 15/16 iulie a.c., poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor, împreună cu poliţişti de la Secţia 3 Poliţie Rurală Fărcaşa, au depistat un băimărean care transporta cu un autoturism pe raza localităţii Fărcaşa mai multe pachete cu ţigări despre care existau suspiciuni că ar proveni din contrabandă. În urma controlului efectuat, poliţiştii au găsit în autoturism 24.000 ţigarete de provenienţă Republica Ucraina.

La data de 16 iulie a.c., ofiţerii de investigarea fraudelor au pus în aplicare trei autorizaţii de percheziţie domiciliară la imobile folosite de bărbat şi au găsit alte 161 pachete cu ţigări netimbrate în România, de aceeaşi provenienţă.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 13.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării iar autoturismul a fost indisponibilizat. Băimăreanul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

VEZI CE IMAGINI DE LA HARNICESTI

VEZI IMAGINI DE LA CENTER DIN BAIA MARE

Poliţiştii băimăreni au acţionat pentru siguranţa pietonilor

Poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au efectuat ieri verificări în trafic pentru creşterea gradului de siguranţă a pietonilor şi prevenirea producerii de accidente soldate cu victimizarea acestora. În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 24 de contravenţii şi au reţinut în vederea suspendării nouă permise de conducere, dintre care opt pentru neacordare de prioritate pietonilor. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de aproximativ 4.000 lei.

377 kg de fructe şi legume confiscate de poliţişti

La data de 16 iulie a.c., poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa au acţionat pe raza comunelor Bicaz, Fărcaşa, Băseşti, Asuaju de Sus şi Gârdani pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit, a faptelor care aduc atingere ordinii şi liniştii publice şi a evenimentelor rutiere. Poliţiştii au verificat persoanele fizice şi juridice care desfăşurau activităţi comerciale şi participanţii la traficul rutier. Au fost constatate şase contravenţii, ce au fost sancţionate cu amenzi de 4.500 lei, şi au fost ridicate în vederea confiscării 377 kg de fructe şi 60 litri de ulei de floarea soarelui deţinute în vederea comercializării ilegale.

Dosare penale pentru infracţiuni rutiere

În cadrul activităţilor de control şi supraveghere a traficului rutier desfăşurate ieri de poliţiştii maramureşeni, au fost constatate patru infracţiuni la regimul circulaţiei, astfel: trei infracţiuni de conducere fără permis şi o infracţiune de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană a cărui permis de conducere a fost suspendat. Faptele penale au fost comise pe raza localităţilor Sighetu Marmaţiei, Bogdan Vodă, Ieud şi Libotin de bărbaţi cu vârsta cuprinsă între 19 şi 64 de ani. În toate aceste cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA