AcasăActualitateSocialSancţiuni de peste 7000 lei în perioada 04 – 06 iulie 2014...

Sancţiuni de peste 7000 lei în perioada 04 – 06 iulie 2014 de jandarmi maramureseni

spot_img

DISTRIBUIȚI

În acest sfârşit de săptămână,  jandarmii maramureşeni au asigurat măsurile de ordine publică pe timpul misiunilor ce le-au desfăşurat pe întreg teritoriul judeţului nostru. Astfel, jandarmii maramureşeni au constatat  aproximativ  35 de abateri de la normele în vigoare, aplicând  sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 7.000 lei.

Jandarmii maramureşeni, în urma acţiunilor desfăşurate în scopul prevenirii şi combaterii delictelor silvice, au surprins 5 persoane care ridicau material lemnos din fondul forestier naţional, fără a avea aprobarea în acest sens a organelor silvice. Au fost aplicate 3 amenzi contravenţionale şi 2 avertismente scrise.

Jandarmii au constatat şi au luat măsurile impuse de normele legale în cazul a  9 sesizări privind tulburarea ordinii şi liniştii publice pentru care au aplicat 5 amenzi contravenţionale şi 4 avertismente scrise.

Echipajele de jandarmerie au aplicat 2 amenzi contravenţionale pentru refuzul de a prezenta un document de legitimare la solicitarea îndreptăţită a organelor legii, pentru care au fost aplicate o amendă contravenţională şi un avertisment scris.

Totodată, jandarmii maramureşeni au identificat 4 persoane care apelau la mila trecătorilor, pentru care au fost aplicate 3 amenzi contravenţionale şi un avertisment scris.

La sfârşitul acestei săptămâni, jandarmii maramureşeni au intervenit pentru aplanarea a 2 situaţii conflictuale, aplicând în acest sens 5 amenzi contravenţionale.

Pentru activităţi de comerţ ilicit sau pentru neafişarea preţurilor la produsele expuse spre vânzare, jandarmii au aplicat un număr de 11 avertismente scrise.

Cetăţenii pot solicita non-stop sprijinul jandarmilor maramureşeni în situaţia tulburării ordinii publice sau pot sesiza orice problemă, la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA