AcasăEvenimentHOŢI DE MICI - Doi băieţi de 9 şi 10 ani au...

HOŢI DE MICI – Doi băieţi de 9 şi 10 ani au furat o bicicletă pentru persoane cu dizabilităţi. Hoţi prinşi şi la Şomcuta Mare, Borşa şi Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Doi puşti de 9 şi de 10 ani, din Baia Mare, au furat o bicicletă pentru persoane cu dizabilităţi la sfârşitul anului trecut. Ieri, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au soluţionat dosarul celor doi colegi, în clasa a III-a, care furaseră bicicleta din faţa unui bloc de locuinţe de pe strada Bucovinei din Baia Mare. Vehiculul cu trei roţi, destinat persoanelor cu dizabilităţi, fusese lăsat nesupravegheat şi fără să fie asigurat în vreun fel, deşi are o valoare ridicată, de 1.800 lei. Proprietarul vehicului, care este folosit de fiica cu dizabilităţi a acestuia, îl lăsase nesupravegheat pentru o jumătate de oră, timp în care bicicleta cu trei roţi a fost sustrasă de cei doi copii. Bicicleta a fost recuperată.

Copiii le-au declarat poliţiştilor că au avut intenţia de a lua bicicleta pentru a o dărui tatălui unui coleg de-al lor cu o situaţie materială precară şi care suferă de dizabilităţi motorii doar că, ulterior, au abandonat “proiectul” lor umanitar şi s-au deplasat ei cu bicicleta prin oraş, după care au abandonat-o.

Urmărit internaţional prins la Baia Mare

Luni, 06.02.2012, poliţiştii Biroului Urmăriri l-au depistat pe Marius C.,   de 36 ani, din Baia Mare care este urmărit international. Pe numele său este eliberat un Mandat european de arestare, emis de autorităţile judiciare franceze, pentru participare în grup organizat la săvârsirea de infracţiuni de furt calificat, pe teritoriul Franţei. Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj şi ulterior la Curtea de Apel Cluj, care a emis pe numele său un mandat de arestare pe o perioadă de 5 zile.

Un deţinut din penitenciar s-a dovedit a fi autorul unor furturi comise la Baia Mare

Ieri, 06 februarie, poliţiştii l-au identificat pe suspectul unor spargeri din locuinţe care a acţionat pe raza municipiului Baia Mare, în perioada iulie 2011-ianuarie 2012. Acesta este Cătălin H., de 26 de ani, din Baia Mare, cu antecedente penale. Cel în cauză se află deja încarcerat, într-o altă cauză, în Penitenciarul Baia Mare, unde a fost depus de către poliţiştii de la Biroul Urmăriri în urma executării unui mandat emis de o Instanţă din Satu Mare, pentru comiterea unor infracţiuni pe raza judeţului respectiv.

Flagrant la Borşa, unde un tânăr de 15 ani a fost surprins de poliţişti în timp ce comitea un furt

În cursul nopţii trecute, ora 02,30, un echipaj de poliţie de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Borşa, a identificat, pe strada Libertaţii din localitate un tânăr de 16 ani din Borşa, în posesia căruia se afla un ATV. Fiind o oră târzie pentru o plimbare cu ATV-ul, poliţiştii au găsit suspect faptul şi din verificările efectuate, s-a adeverit că vehiculul fusese sustras. Mai precis, tânărul de 16 ani, dislocase o porţiune din gardul împrejmuitor al unei locuinţe, al cărei proprietar este plecat în străinătate şi a sustras un ATV din curte. Faţă de cel în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Suspect de furt identificat la Şomcuta Mare

Şi la Şomcuta Mare, poliţiştii Secţiei 8 poliţie rurală l-au identificat pe suspectul a două furturi comise la sfârşitul anului trecut, în dauna unor proprietari din Mireşu Mare. Suspectul este Raul M., de 20 de ani, din comuna Mireşu Mare. Într-unul din cazuri, tânărul a sustras de pe o parcelă de teren situată în locul numit ’’Unghiul morii’’, în hotarul localităţii Mireşu Mare, un aparat de la gardul electric şi acumulatorul auto cu care funcţiona acesta, în valoare de 750 lei. Prejudiciul a fost recuperat şi redat părţii vătămate iar faţă de suspect continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA