AcasăActualitateSocialADMITEREA 2014: Vezi ce trebuie sa faci daca ai de gand sa...

ADMITEREA 2014: Vezi ce trebuie sa faci daca ai de gand sa ajungi pompier

spot_img

DISTRIBUIȚI

La concursul de admitere – sesiunea 2014, în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Apărării Naţionale, pentru nevoile unităţilor subordonate Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, au fost scoase la concurs 201 locuri, din care 69 locuri pentru ofițeri și 132 locuri pentru maiștri militari și subofițeri, astfel:

I. Locuri pentru ofițeri:
– Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Bucureşti, Facultatea de Pompieri – 50 locuri bărbaţi, din care 1 loc pentru rromi, 5 locuri pentru Republica Moldova și 10 locuri pentru palestinieni;
– Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu – 8 locuri.
– Academia Tehnică Militară – Bucureşti – 11 locuri

II. Locuri pentru maiștri militari și subofițeri:
– Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, judeţul Prahova – 125 locuri subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă din care 2 locuri pentru romi.
– Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Pitești – 7 locuri

Pentru mai multe informaţii accesaţi site-ul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş, www.isumm.ro şi site-urile instituţiilor de învăţământ (www.academiadepoliție.ro, www.școaladepompieri.ro, www.armyacademy.ro, www.mta.ro și www.mapn.ro).
Pentru înscriere, candidaţii se vor adresa Biroului de Resurse Umane al I.S.U. Maramureş, Baia Mare, str.Vasile Lucaciu, nr.87. Informaţii suplimentare la tel:0262/211212, int.27010, 27106.
Purtător de cuvânt, LT. ALEXA GONCZI OANA

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA