Acasăsinucidere maramuresINTRECERE - Raliul Zapezii 2014, in weekend la Cavnic. Se anunta spectacol....

INTRECERE – Raliul Zapezii 2014, in weekend la Cavnic. Se anunta spectacol. Jandarmii vor asigura ordinea publica (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

foto arhiva

Concurenti din Italia, Germania, Ungaria, Spania si Romania vor lua parte la Raliul Zapezii 2015. Evenimentul se va desfasura la Cavnic iar organizatorii promit un spectacol de zile mari. Mai ales ca, spre deosebire de anul trecut, in zona este zapada din belsug.

La editia cu numarul V si-au anuntat prezenta sportivi din mai multe tari ale Uniunii Europene. Inscrierile se pot face pana joi, la orele 13.00. Startul se va joi la ora 18, de la Coliba Dacilor spre Cariera Rotunda si retur. Organizatorul competitiei, Claudiu Muresan, a declarat ca vineri de la ora 10, concurentii vor putea face turul de recunoastere a celor 16,8 km de traseu. Castigatorii vor fi premiati sambata la ora 16.00. Pe traseul de tracere concurentii vor avea parte de multe „surprize”: gheata si zapada din belsug.

Jandarmii maramureşeni vor asigura ordinea publică pe timpul „Raliului Zăpezii” din localitatea Cavnic

Jandarmii montani din cadrul Posturilor de Jandarmerie Montană Şuior şi Cavnic, vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării „Raliului Zăpezii” ce va avea loc în perioada 08 – 10 ianuarie a.c, în zona oraşului Cavnic, pe traseul Coliba Dacilor – Băiuţ Chelement. Jandarmii vor asigura măsurile speciale de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării probelor la această manifestare sportivă, condiţiile de securitate pentru toţi participanţii şi vor acţiona pentru prevenirea fenomenului infracţional şi contravenţional. Pentru buna desfăşurare a manifestării şi pentru prevenirea accidentelor, jandarmii maramureşeni recomandă participanţilor:

–         să respecte indicaţiile organizatorilor şi ale forţelor de ordine;

–         să nu împiedice acţiunea forţelor de ordine pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice;

–         să respecte locurile stabilite pentru spectatori;

–         să nu pătrundă în spaţiul destinat concursului;

Cetăţenii pot solicita non-stop sprijinul jandarmilor în situaţia tulburării ordinii publice sau pot sesiza orice problemă, la numărul unic pentru apeluri de urgenţă „112”.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA