AcasăActualitate112ACCIDENT MORTAL MARAMUREȘ - Dezastrul dintre Satulung și Șomcuta a fost surprins...

ACCIDENT MORTAL MARAMUREȘ – Dezastrul dintre Satulung și Șomcuta a fost surprins de o cameră de supraveghere

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un accident rutier deosebit de grav a avut loc ieri în Maramureș, pe Drumul Național 1C, între localitățile Satulung și Șomcuta Mare. O persoană a murit în urma impactului, iar alte patru au fost rănite, două dintre acestea fiind transportate la spital.

Totul s-a întâmplat după ce șoferul unei mașini cu numere de Italia, într-un moment de neatenție, a lovit din spate un autoturism marca Dacia pe care l-a proiectat direct pe contrasens unde a intrat într-un impact frontal cu o mașină care circula regulamentar din sensul opus. Momentul impactului a fost surprins, se pare, de o cameră de supraveghere, imaginile ajungând virale în scurt timp.

Femeia decedată în accident, de loc din Șomcuta Mare, era pasageră în autoturismul marca Dacia. Deși medicii sosiți la fața locului au făcut eforturi supraomenești, femeia în vârstă de 57 de ani nu a putut fi salvată. Nimănui nu-i vine să creadă cum o viață a putut să fie curmată dintr-o neglijență. Rudele și cunoscuții femeii au scris zeci de mesaje de condoleanțe pe paginile lor de pe rețelele de socializare.

Mai multe despre accident poți citi AICI.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA