AcasăEvenimentLăpuşel: A accidentat o fetiţă de 11 ani in fata scolii şi...

Lăpuşel: A accidentat o fetiţă de 11 ani in fata scolii şi a fugit de la locul faptei. Femei accidentate pe zebra si la Sighet

spot_img

DISTRIBUIȚI

foto arhiva

O fetiţă de 11 ani din Baia Mare a fost accidentată ieri de un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul faptei. În momentul producerii evenimentului, minora traversa regulamentar DN 1C din localitatea Lăpuşel, pe trecerea pentru pietoni din dreptul şcolii generale. Ea a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale fără a necesita internarea. Poliţiştii continuă investigaţiile pentru identificarea şi tragerea la răspundere a persoanei care a provocat accidentul.

Atenţie şoferi ! Circulaţi cu maximă prudenţă în zona trecerilor pentru pietoni

Condiţiile meteorologice nefavorabile specifice sezonului în care ne aflăm favorizează producerea unor evenimente rutiere, în special atunci când participanţii la trafic nu manifestă suficientă prudenţă. Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să  sporească atenţia în zona trecerilor pentru pietoni, iar pietonilor să se asigure corespunzător înainte de a se angaja în traversarea străzii, pentru a preveni implicarea în evenimente nedorite.

La intersecţia străzilor Independenţei cu Avram Iancu din municipiul Sighetu Marmaţiei a avut loc ieri un eveniment rutier. Conducătorul unui autoturism a accidentat o femeie aflată pe trecerea pentru pietoni şi a părăsit locul accidentului. Femeia, în vârstă de 56 de ani, a fost transportată cu ambulanţa la spitalul municipal pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii, în urma măsurilor întreprinse, au identificat şi reţinut pentru 24 de ore persoana vinovată de producerea accidentului. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 27 de ani, din comuna Sarasău, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. El urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului.

Tot în municipiul Sighetu Marmaţiei a avut loc un alt accident rutier, la sensul giratoriu situat pe strada Avram Iancu. O femeie care a traversat strada pe trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator şi marcaj rutier, a fost accidentată uşor de un autoturism. Accidentul a avut loc ieri, la ora 19.42. Conducătorul auto, un bărbat din municipiul Sighetu Marmaţiei, a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu consumase băuturi alcoolice.

Trei persoane s-au ales cu dosare penale pentru comiterea unor infracţiuni rutiere

În cadrul acţiunilor de supraveghere şi control a traficului rutier desfăşurate de poliţiştii maramureşeni pe principalele artere de circulaţie din judeţ, au fost constatate ieri, 11 decembrie, trei infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Este vorba de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, infracţiune pentru care sunt cercetaţi doi conducători auto, respectiv un bărbat în vârstă de 32 de ani din satul Săsar şi un altul în vârstă de 65 de ani din comuna Budeşti. Ambii au fost conduşi la spital pentru prelevarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În al treilea caz, un băimărean în vârstă de 26 de ani a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism pe DJ 182B, localitatea Satu Nou de Jos. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă investigaţiile.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA