AcasăEvenimentDE SĂRBĂTORI - Băimărenii au solicitat ambulanţa la fiecare 10 minute

DE SĂRBĂTORI – Băimărenii au solicitat ambulanţa la fiecare 10 minute

spot_img

DISTRIBUIȚI

În perioada sărbătorilor de Crăciun nici angajaţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Maramureş nu au avut nicio clipă de răgaz. La fiecare 10 minute a fost făcută câte o solicitare de la cei care au avut probleme de sănătate. Cu toate acestea, managerul SAJ spune că solicitările nu au depăşit media.

“Activitatea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş s-a desfăşurat normal. Am avut, între data de 24 decembrie şi 27 decembrie, un număr de 608 solicitări, deci nu au fost mai multe decât în celelalte zile ale anului. În data de 26 decembrie au fost cele mai multe solicitări”, a declarat Ligia Micle, managerul SAJ Maramureş.

Cele mai multe solicitări au fost făcute de către cei care au uitat să numere paharele de alcool ingurgitate dar şi de către cei care au făcut abuzuri alimentare sau sunt bolnavi cronici.

”Cel mai multe solicitări au fost făcute de către pacienţii care au suferit de afecţiuni digestive şi intoxicaţiile cu alcool. Am avut şi opt decese în această perioadă, pacienți cu vârste între 80 şi 83 de ani, bolnavi cronici”, a mai spus Micle.

La fel ca în fiecare an, au predominat numărul comelor alcoolice deşi în acest an au fost şi doamne care au avut probleme cu licorile bahice.

”Am avut şi căzuţi în stradă din cauza alcoolului. Pot să vă spun că au fost mulţi tineri, majoritatea de sex masculin deşi am avut şi doamne care au uitat să numere paharele de alcool băute”, a concluzionat Ligia Micle.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA