AcasăActualitate112ACȚIUNE PENTRU SALVAREA CELOR FĂRĂ ADĂPOST ÎN BAIA MARE - Polițiștii locali...

ACȚIUNE PENTRU SALVAREA CELOR FĂRĂ ADĂPOST ÎN BAIA MARE – Polițiștii locali și asistenții sociali, secondați de salvatorii de la ISU au făcut razii în Baia Mare pentru a ajuta persoanele fără adăpost înaintea valului de frig care urmează

spot_img

DISTRIBUIȚI

Poliția Locală Baia Mare și Direcția de Asistență Socială din Cadrul Primăriei municipiului Baia Mare, alături de reprezentanții I.S.U.Maramureș au desfășurat în cursul zilei de luni, 08 ianuarie 2024, o acțiune comună de depistare și identificare a persoanelor fără adăpost de pe raza orașului, respectiv transportul acestora la Azilul de Noapte de pe strada Vasile Alecsandri.

Acțiunea a avut loc ca urmare a scăderilor anunțate a temperaturilor în perioada imediat următoare. La această activitate au participat un echipaj format din doi polițiști locali de la Biroul de Ordine Publică, 4 asistenți sociali din cadrul Direcției de Asistență Socială Baia Mare și un echipaj format din 2 pompieri ai ISU Maramureș.

Transportul persoanelor identificate a fost asigurat de către un microbuz al DAS Baia Mare si un mijloc de transport auto din cadrul I.S.U Maramureș.

Ca urmare a acțiunii au fost depistate și identificate un număr de 11 persoane fără adăpost, care au beneficiat de o gustare caldă. Dintre acestea cinci persoane au fost transportate la Azilul de Noapte, unde au beneficiat de cazare, igienizare, hrană și alte servicii sociale, iar șase au refuzat transportul.

Acțiunea a fost continuată și pe timpul nopții, între orele 22:00 – 07:00, de către echipajul de polițiști locali de la Ordine Publică împreună cu echipajul de la pompieri.

Informații furnizate de către Direcția Generală Poliția Locală Baia Mare

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA