AcasăAdministrațiePISTĂ DE BICICLETE în Săliștea de Sus! Până la finalul lunii mai,...

PISTĂ DE BICICLETE în Săliștea de Sus! Până la finalul lunii mai, proiectul de peste 18 milioane de lei care cuprinde centrul cultural, centrul recreativ, pista de biciclete, terenul de sport și locul de joacă pentru copii, va fi finalizat:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Săliștea de Sus urmează să aibă pistă de biciclete la standarde europene până la finalul lunii mai. Pista face parte din proiectul de ”reabilitare urbană recreativă și culturală” finanțat prin POR, investiția ridicându-se la peste 18 milioane de lei, și care mai cuprinde centrul cultural, centrul recreativ, pista de biciclete, terenul de sport și locul de joacă pentru copii

Președintele PSD Maramureș, deputatul Gabriel Zetea, a vizitat șantierul lucrărilor aproape finalizate împreună cu primarul Ștefan Iuga și viceprimarul Gheorghe Vlad.

Primarul PSD Ștefan Iuga și viceprimarul orașului, Gheorge Vlad sunt exemplul de profesioniști care au dovedit, de-a lungul anilor, că implicarea, determinarea și dăruirea pot face foarte mult bine comunității. Felicit întreaga echipă din Primaria Salistea de Sus și îi asigur că în mine vor avea mereu un sprijin și un prieten! Pentru că doar împreună, cu încredere, putem să aducem Maramureșul acolo unde îi este locul!”, a declarat Gabriel Zetea.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA