AcasăEvenimentFOC - Doua incendii de vegetatie la Borsa. Foc la gospodarii din...

FOC – Doua incendii de vegetatie la Borsa. Foc la gospodarii din Moisei, Razoare si Rogoz (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Zi plina pentru pompierii maramureseni. Acestia au intervenit la stingerea a cinci incendii in doar cateva ore. Cel mai mult de lucru au avut pompierii din zona Viseu – Borsa si cei din Targu Lapus.

La ora 15.30 pompierii militarii din Viseu de Sus au fost alertati despre izbucnirea unui incendiu la un imobil din localitatea Moisei, zona Dealul Moiseiului.

La ora 15.37 pompierii militari din Targu Lapus au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit in satul Razoare, unde o gospodarie a luat foc.

La ora 16.50 pompierii din cadrul Pichetului Borsa au intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetatie uscata izbucnit in zona Borsa Complex, in apropierea telegondolei.

Aceeasi pompieri au intervenit la ora 18.20 la un alt incendiu de vegetatie uscata pe strada Repedea din Borsa.

La ora 18.38, pompierii militari din Targu Lapus au fost alertati din nou pentru a interveni la stingerea unui  incendiu izbucnit la o sura din satul Rogoz.

Va reamintim ca in cursul dupa-amiezii de ieri, tot in zona Targu Lapus, militarii au avut parte de mai multe interventii deosebit de dificile. Acestia au stins focul izbucnit la o gospodarie din satul Fantanele. Acolo au ars doua case si trei anexe gospodaresti. Pagubele materiale au fost uriase. Spre seara, acestia au localizat si stins un incendiu de vegetatie uscata in zona Dealul Pietris, dar si in localitatea Fantanele. Un alt incendiu izbucnit la o gospodarie din Grosii Tiblesului a fost stins de pompierii civili din localitate.

CITESTE DETALII DESPRE INCENDIUL DIN SATUL FANTANELE

CITESTE DETALII DESPRE INCENDIU IZBUCNIT PE DEALUL PIETRIS

FOC FANTANELE

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA